Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LEGO Disney Princess 41063 Podvodný palác Ariely

Zobraziť katalóg
LEGO Disney Princess 41063 Podvodný palác Ariely
Stavebnica 379 dielikov, odporúčaný vek od 6 - 12 rokov
Kód:  LO679 Produktové číslo:  5702015352444 Stránky výrobcu
LEGO Disney Princess 41063 Podvodný palác Ariely Predaj skončil

LEGO Disney Princess 41063 Podvodný palác Ariely

Stavebnice LEGO Disney Princess 41063 Podvodné palác Ariely je určená pre deti od 6 do 12 rokov. Predstavuje nádherný palác malej morskej víly Ariel uprostred Atlantiku od spoločnosti Disney. K palácu patrí šmykľavka, tajná jaskyne, padacie dvere, piknikový stôl a dve šatne. Jedna šatňa pre Ariel a jedna pre jej sestru Alanovi. Spoločne s nimi zdieľajú palác aj ich priatelia modrý delfín, žltá rybka flounder a krab Sebastian. V paláci je aj kompletne vybavené hudobné štúdio s klavírom. Obsahom stavebnice je tiež bohaté príslušenstvo, ktoré zahŕňa mikrofón, trojzubec, mapu, zväčšovacie sklo, rúž, kefa na vlasy, torta, lízatko, okuliare, koraly, morské trávy, mušle a dekoračné samolepky. Táto jedinečná stavebnica vašej dievčatko príjemne zabavia na dlhú dobu .

Vaše dieťa má so stavebnicou LEGO možnosť nechať sa uniesť na vlnách fantázie a vžiť sa do niektorej z rozprávkových postáv, prípadne túto stavebnicu rozšíriť o postavičky z iných stavebníc LEGO. Fantázie predsa nemá hranice a každý tak môže uplatniť svoje predstavy a sny. Príbeh o Ariel si každé dievča môže upraviť tak, ako sa jej to bude páčiť. Stavebnice umožňuje, aby si dieťa hralo samo alebo si s ňou hralo viac detí, prípadne, aby sa do hry zapojili aj rodičia či prarodičia. Každý kto objaví krásu nekonečných hier so stavebnicou LEGO sa k týmto hrám bude rád vracať.

Stavebnice LEGO podporuje nielen predstavivosť a fantáziu detí, ale aj ich zručnosť pri jej zostavovaní. Presne preto sú stvorené hry a stavebnice LEGO. Podvodné kráľovstvo víly Ariel a jej sestry Alan spoločne s ich morskými priateľmi nenechá žiadne dieťa ležať bez povšimnutia. Nič im nebráni do hry vstúpiť dokonca aj s inou vymyslenú postavičkou. Pomocou nich tak budú vytvárať nové a nové príbehy. Doprajte svojmu dieťaťu možnosť rozvíjať svoje kreatívne schopnosti a predstavivosť pomocou tejto báječné stavebnice.

Počet dielikov:

379

Odporúčaný vek:
6 - 12 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Disney Princess 41063 Podvodný palác Ariely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Disney Princess 41063 Podvodní palác Ariely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41063 Arielles Unterwasserschloss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41063 Arielles Unterwasserschloss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Disney Princess 41063 Ariel’s Undersea Palace.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií