Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

LEGO Disney Princess 41068 Oslava na hrade Arendelle

Zobraziť katalóg
LEGO Disney Princess 41068 Oslava na hrade Arendelle
5 3 hodnotení
Stavebnica – 477 dielikov, odporúčaný vek od 6 do 12 rokov
Kód:  LO1224 Produktové číslo:  5702015591935 Stránky výrobcu
LEGO Disney Princess 41068 Oslava na hrade Arendelle Predaj skončil

LEGO Disney Princess 41068 Oslava na hrade Arendelle

Stavebnice LEGO Disney Princess sú určené pre všetky malé slečny. Prenes sa do rozprávkového sveta plného nielen princezien, ale aj veľa ďalších rozprávkových bytostí, a preži s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku a predstavivosť dieťaťa a predstavuje jednu z najobľúbenejších detských hier. Pomôžeš Else a Olafovi prichystať vonkajšie nádvorie pre Anninu oslavu na hrade Arendelle?

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelá zábava pre všetky malé princezné
  • Motív obľúbenej animovanej rozprávky Ľadové kráľovstvo
  • Rozvíja kreativitu a fantáziu dieťaťa

Prenes sa do rozprávky!

Tvojou úlohou je pripraviť nezabudnuteľnú oslavu pre krásnu Annu, ale dávaj pozor – malí snehuliaci sú neobyčajne maškrtný a nesmú sa preto dostať k sladkostiam! Keď je občerstvenie strážené a všetko ostatné nachystané, zobuď Annu a pomôž jej nájsť všetky jej darčeky, ktoré sú ukryté po celom hrade. Aké darčeky asi dostane? Až ich všetky spoločne nájdete, čaká vás na nádvorí odmena v podobe lahodných zákuskov a veselej oslavy s priateľmi!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Disney Princess 41068 Oslava na hrade Arendelle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Disney Princess 41068 Oslava na hradě Arendelle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Disney LEGO 41068 Fest im großen Schloss von Arendelle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Disney LEGO 41068 Fest im großen Schloss von Arendelle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Disney 41068 Arendelle ünnepe a kastélyban.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií