Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LEGO DUPLO 10603 Môj prvý autobus

Zobraziť katalóg
LEGO DUPLO 10603 Môj prvý autobus
5 1 hodnotení
Stavebnica 17 dielikov, odporúčaný vek od 1,5 - 5 rokov
Kód:  LO1012 Produktové číslo:  5702015355094 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO DUPLO 10603 Môj prvý autobus Predaj skončil

LEGO DUPLO 10603 Môj prvý autobus

SHrajte si a učte sa s LEGO DUPLO Môj prvý autobus. Spojte veľké kocky a postavte autobus, potom zostavte ozdobené kocky a vyrobte farebnú tabuľu. Táto ľahko zostaviteľná stavebnice je dokonalým úvodom do základných staviteľských zručností. Pomocou tabule začnite výučbu, hrajte sa a ukážte deťom písmenká vďaka špeciálne zdobeným kockám. Sada obsahuje figúrku LEGO DUPLO dieťaťa.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Duplo

LEGO DUPLO

Stavebnice LEGO DUPLO sú určené pre tých najmenších staviteľa. Vyznačujú sa menším počtom skladaných dielikov a zároveň väčšou veľkosťou kociek, aby sa dobre stavali. Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Zábava s abecedou

  • figúrka dieťaťa
  • kocky s písmenkami
  • kocky s obrázkami
  • autobus
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10603 Můj první autobus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10603 Mein erster Bus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10603 Mein erster Bus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO DUPLO 10603 My First Bus.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií