Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

LEGO Friends 41121 Dobrodružný tábor - Jazda na divokej vode

Zobraziť katalóg
LEGO Friends 41121 Dobrodružný tábor - Jazda na divokej vode
Stavebnica - 320 dielikov, odporúčaný vek od 6 - 12 rokov
Kód:  LO1095 Produktové číslo:  5702015592376 Stránky výrobcu
LEGO Friends 41121 Dobrodružný tábor - Jazda na divokej vode Predaj skončil

LEGO Friends 41121 Dobrodružný tábor - Jazda na divokej vode

Olivia a Andrea sa na dobrodružnom tábore chystajú splavovať rieku! Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny, ktoré rady so svojimi kamarátmi zažívajú rôzne dobrodružstvá alebo udalosti bežného dňa rovnako ako dospelí. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu ísť malé stavitelky do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev aj priateľskej pohody. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a patrí medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

LEGO Friends

  • Určené pre deti od 6 - 12 rokov

  • Nové dobrodružstvá v mestečku Heartlake
  • Otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa môže hrať samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 320

LEGO Friends Dobrodružný tábor - Jazda na divokej vode

Kamarátky z mestečka Heartlake vyrazili na letný tábor a užívajú si tam veľa zábavy. Olivia a Andrea chcú skúsiť šplhať po horolezeckej stene a splaviť divokú rieku na rafte. Najprv sa vydajú na horolezeckú stenu, kde pretekajú, ktorá z nich sa skôr dostane až hore. A potom hurá na raft, ale nezabudnite na záchranné vesty, rieka je totiž pekne nebezpečná. Práve im za chrbtom spadol strom a tamto loví medveď lososy. Po náročnom dni sa dievčatá rozprávajú pri ohni a čoskoro zaspia vo svojich stanoch.

Obsah balenia:
Olivia a Andrea v športovom oblečení, medveď, rieka s mostom, padajúci strom, raft s veslami, tabuľa s časom, lezecká stena, táborák, riečne kamene, šachovnicová vlajka, textilný stan s dvoma lôžkami, lavička, rozcestník, prilba, 2 záchranné vesty , ryba, marshmellow, kompas, fotoaparát, slnečné okuliare.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Friends 41121 Dobrodružný tábor - Jazda na divokej vode
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41121 Dobrodružný tábor - Jízda na divoké vodě. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41121 Abenteuercamp Rafting. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41121 Abenteuercamp Rafting. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends 41121 Adventure Camp Rafting.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií