PET PET

LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory

Zobraziť katalóg
LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory
Stavebnica 484 dielikov, minifigs: Sheldon Cooper, Leonard Hofstadter, Penny, Howard Wolowitz, Raj Koothrappali, Bernadette Rostenkowski, Amy Farrah Fowler, odporúčaný vek od 12 rokov
Kód:  LO1111a Produktové číslo:  5702015518895 Stránky výrobcu
LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory Predaj skončil

LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory

LEGO myslí skutočne na všetkých, aj na fanúšikov kultového seriálu Teória veľkého tresku. Keď sa tieto dve celosvetovo obľúbenej záležitosti spojili dokopy, vznikla táto úžasná stavebnica Leonardova a Sheldonova obývacej izby vrátane ďalekohledu, biele tabule, vystaveného modelu DNA a rôznych ozdôb, teda aj s tými najpodrobnejšie detaily a všetkými siedmimi postavami. Postavte si ho a už je len na vás, či si ho vystavíte alebo si v ňom budete s priateľmi prehrávať obľúbené scény zo seriálu. Jednotlivé dieliky, ktorých je v tejto stavebnici 484, do seba perfektne zapadajú a stavanie sa tak stáva skvelou zábavou.

kľúčové vlastnosti

  • LEGO Ideas pre všetky vekové kategórie
  • Pre fanúšikov seriálu Teória veľkého trasiem
  • Leonardov a Sheldonův obývačka
  • So všetkými detailmi zo seriálu
  • Všetkých 7 hlavných postáv ako minifigurky
  • Počet dielikov 484

Obsah balenia:
7 minifigúrok - Leonard, Sheldon, Penny, Howard, Raj, Amy a Bernadette
obývacia izba Leonarda a Sheldona sa všetkými ikonickým prvky zo seriálu, vrátane ďalekohledu, biele tabule, vystaveného modelu DNA a rôznych ozdôb
brožúrka o návrhároch ao obľúbenom americkom seriáli

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ideas 21302 The Big Bang Theory.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií