Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

LEGO Juniors 10685 Hasičský kufrík

Zobraziť katalóg
LEGO Juniors 10685 Hasičský kufrík
5 2 hodnotení
Stavebnica 113 dielikov, odporúčaný vek od 4 - 7 rokov
Kód:  LO763e Produktové číslo:  5702015354332 Stránky výrobcu
LEGO Juniors 10685 Hasičský kufrík Predaj skončil

LEGO Juniors 10685 Hasičský kufrík

Hasičský kufrík z edície LEGO Juniors rozžiari oči každého chlapca. Keď niekde vypukne požiar, s týmto kufríkom ho ľahko zlikviduješ! Jedného z hasičov posaď do helikoptéry a druhého pošli na motorke. Potom spoločnými silami uhaste nebezpečný oheň a vráťte sa do hasičskej stanice, kde budete čakať na ďalšiu akciu. Sada obsahuje dve minifigúrky hasičov a jej súčasťou je aj jednoduchý návod.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Juniors 10685 Hasičský kufřík

Začíname s LEGOM

Sady LEGO Juniors sú navrhnuté pre predškolských staviteľov a sú perfektným prechodom z DUPLA na klasické LEGO kocky. Špeciálne prvky podporujú rýchly začiatok stavania a umožnia deťom zažívať vytúžené úspechy pri budovaní vlastných projektov. Návody sú prispôsobené tak, aby ich ľahko pochopili deti od 4 do 7 rokov. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Hasičský kufrík

  • Hasičská stanica
  • Helikoptéra
  • Motorka
  • Dve minifigúrky hasičov
     
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Doporučený věk



Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Juniors 10685 Hasičský kufřík. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Juniors 10685 Juniors Feuerwehr-Koffer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Juniors 10685 Juniors Feuerwehr-Koffer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Juniors 10685 Fire Suitcase.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií