Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

LEGO Minecraft 21115 Prvá noc

Zobraziť katalóg
LEGO Minecraft 21115 Prvá noc
4,9 37 hodnotení
Stavebnica 408 dielikov, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  ZB727 Produktové číslo:  5702015296540 Stránky výrobcu

LEGO Minecraft 21115 Prvá noc

Zima sa rýchlo blíži a každý, kto ju chce vo svete Minecraft prežiť, by mal začať pracovať na rozširovaní zásob a budovaní dostatočne odolného prístrešia. Postaviť snežnú skrýšu však nebude jednoduché - prácu vám budú chcieť pokaziť nepriateľské monštrá, s ktorých zabitím vám pomôže Snežný ochranca. Až sa ich zbavíte, začnite uchovávať sneh, ktorý vám poslúži ako základný stavebný prvok. Nakoniec nezabudnite naťažiť dostatočné zásoby uhlia, bez ktorého sa v zime určite nezaobídete. 
 

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Minecraft 21120 Sněžná skrýš
 

Pre milovníkov kociek

Stavebnice LEGO Minecraft boli vytvorené na motívy slávnej počítačovej hry. Vrhnite sa do 3D sveta, vytvorte svoje vlastné prírodné prostredie, postavte obydlia, nástroje a ubráňte sa rôznym príšerám, ktoré vás chcú napadnúť. Stavebnica LEGO prináša deťom skvelú zábavu, rozvíja ich kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a radí sa medzi najobľúbenejšie detské hry.
 

Snežná skrýša

  • Tri minifigúrky - Steve, Creeper a Snežný ochranca
  • Krompáč
  • Lopata
  • Pochodne
  • Ľadové bloky
  • A mnoho iné
Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Minecraft 21120 Sněžná skrýš
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Minecraft 21115 Prvá noc
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Minecraft 21115 První noc. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Minecraft 21115 Steves Haus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Minecraft 21115 Steves Haus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Minecraft 21115 The First Night.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií