Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LEGO Ninjago 70739 Kaiovo lietadlo Airjitzu

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70739 Kaiovo lietadlo Airjitzu
Stavebnica odporúčaný vek od 6 - 14 rokov
Kód:  LO1048 Produktové číslo:  5702015347365 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70739 Kaiovo lietadlo Airjitzu Predaj skončil

LEGO Ninjago 70739 Kaiovo lietadlo Airjitzu

Stavebnica LEGO Kaiovo lietadlo Airjitzu je ďalší z radu obľúbenej série Ninjago, ktorá poteší srdce každého chlapca. Staňte sa majstrom Spinjitzu a ovládnite toto starodávne a pôsobivé bojové umenie, pri ktorom sa nindžovia pohybujú rýchlosťou tornáda a súčasne ovládajú štyri živly: oheň, ľad, krajinu a blesk. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Osvojte si starobylé umenie Airjitzu za pomoci Kaiovho lietadla. Kai už má špeciálny Airjitzu oblek a hrozivé zbrane nindžov. Zostavte z kociek LEGO odpaľovaciu tyč a Kaia umiestnite do kapsule. Kapsulu pootočte, nasaďte ju na vystreľovaciu vrtuľu, a potom zatiahnite za naťahovací kábel a vyšlite nindža hrdinu do vzduchu. Čím silnejšie zatiahnete, tým vyššie Kai poletí. Sada obsahuje minifigúrku Kaia, zostaviteľnú odpaľovaciu tyč z kociek LEGO, vystreľovaciu vrtuľu, kapsulu na minifigúrku, naťahovací kábel a sadu doplnkov: Kaiov meč ohňa, čepeľ divého plameňa, 2 zlaté šurikeny, 2 meče a pochodeň.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70739 Kaiův letoun Airjitzu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70739 Airjitzu Kai Flieger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70739 Airjitzu Kai Flieger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70739 Airjitzu Kai Flyer.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií