PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenco PA-85

Zobraziť katalóg
Lenco PA-85
5 3 hodnotení
Reproduktor prenosný, 45 W RMS, prehrávanie z USB, AUX vstup, SD, gitarový vstup, MIC, bluetooth
Kód:  WZ995d99d Produktové číslo:  PA-85

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenco PA-85

Zaujíma vás, ako znie vaša elektrická gitara pri táboráku? Neťahajte sa zbytočne s ťažkými reproduktormi a zosilňovačmi. Tieto a ďalšie dôvody viedli firmu LENCO k vytvoreniu tohto prenosného ozvučovacieho systému. Bez starostí tak dokážete okamžite a spoľahlivo ozvučiť firemnú akciu alebo školenie. Vďaka bohatej ponuke rôznych vstupov môžete púšťať a ovládať svoju obľúbenú hudbu z pamäťových médií alebo sa jednoducho spárovať pomôcť bluetooth.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaný olovený akumulátor s dlhou výdržou
  • Jednoduchá manipulácia pomocou madla a koliesok
  • bluetooth
  • Vstavaný ekvalizér
  • Široká ponuka vstupov
  • Drôtový mokrofón ako príslušenstvo
  • Možnosť napájania zo siete 230 V

Moderné technológie v slušnom kabáte

Pochváľte sa svojou hrou a ohromte svojich priateľov napríklad na večierku. Vďaka integrovanému madlu a telu na kolieskach môžete systém ľahko kdekoľvek premiestniť. Jeho moderný vzhľad bude priťahovať oči zvedavcov a pevná konštrukcia odolá častému prenosu. Panel so všetkými dôležitými funkciami výrobca umiestnil na čelnú stranu. Vyhnete sa tak zbytočnému hľadaniu správnej dierky alebo ovládača. Ozvučovací systém LENCO umožňuje pomôcť portu USB a čítačke SD kariet prehrávanie hudby priamo z pamäťových médií. Disponuje tiež vstupom AUX aj vstupom pre gitaru. Reproduktor ďalej ponúka možnosť pripojenia mikrofónu, ktorý je súčasťou príslušenstva spolu s napájacím AC káblom.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Typ pripojenia
AUX Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenco PA-85 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco PA-85. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco PA-85. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco PA-85. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenco PA-85.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií