Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo A319 Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
Lenovo A319 Black Dual SIM
4,2 75 hodnotení
Mobilný telefón 4.0 "800x480, Procesor MT6572 Dual core 1.3 GHz, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, micro USB, 2x std. SIM, Android 4.4
Kód:  LE0975a1 Produktové číslo:  P0RQ0042CZ Stránky výrobcu

Lenovo A319 Black Dual SIM


Lenovo A319 Black Dual SIM

Hudba vždy po ruke

Vezmite si svoju hudbu so sebou. Vďaka kompaktným rozmerom sa pohodlne zmestí do každého vrecka, alebo púzdra.

Hudobné aplikácie vám umožnia vyberať si z miliónov hudobných skladieb s neobmedzeným prístupom. Navyše telefón obsahuje až 32 GB pamäť aj pre najväčšie hudobné knižnice.


Vychutnajte si svoju hudbu s vylepšením Dolby Digital Plus s priloženými slúchadlami, ktoré majú vyššiu kvalitu a výraznejšie basy ako bežné slúchadlá.


Ľahko prenosný smartphone so 4 "displejom

4 "displej s rozlíšením 800 × 480 pixlov vám umožňuje jednoducho odosielať správy, hrať hry, sledovať videá a prechádzať webové stránky. Naviac sa vám Lenovo A319 vďaka svojim kompaktným rozmerom pohodlne zmestí do vrecka alebo do tašky. A vy si budete môcť vychutnávať svoju hudbu kedykoľvek a kdekoľvek.

Lenovo A319 Black Dual SIM

Lenovo A319 Black Dual SIM

Integrovaný predný a zadný fotoaparát

Zásluhou 5Mpx fotoaparátu s automatickým zaostrovaním je zhotovovanie fotografií a videí pomocou smartphonu A319 hračkou. Predný fotoaparát skvele využijete  k videohovorom aj pri zábave s priateľmi.


Vstavané aplikácie Lenovo

Zvládnite so svojim smartphonom A319 viac, vďaka vstavaným aplikáciám ako napríklad ShareIt, ktorá vám umožňuje bezdrôtovo zdieľať hudbu a ďalšie súbory bez poplatkov za pripojenie alebo nutnosti pripojenia k Wi-Fi. Aplikácia Security zase zrýchli váš smartphone a chráni ho pred vírusmi. A konečne pomocou SYNCit si zálohujete aj obnovíte všetky kontakty, SMS správy a výpisy hovorov.


Dvojjadrový procesor

S výkonným dvojjadrovým procesorom od MediaTek MT6572 taktovaným na 1,3 GHz a 512 MB s operačnou pamäťou RAM nebudete musieť už nikdy čakať.

Lenovo A319 Black Dual SIM

Lenovo A319 Black Dual SIM

Ostatné zaujímavé vlastnosti

Vysoká kapacita batérie umožňuje celodenné používanie smartfónu bez nutnosti nabíjania. Ak napríklad, počúvate iba hudbu, vydrží vám v nepretržitej prevádzke po dobu až 10 hodín.


Interné úložisko s kapacitou 4 GB je možné rozšíriť o ďalších 32 GB pomocou karty micro SD. Získate tak dostatok miesta pre všetky fotografie, videá aj obrovskú hudobnú knižnicu.


Jeden smartphone, dve telefónne čísla. Kedykoľvek budete chcieť využiť rôzne dátové tarífy, ušetriť peniaze, používať svoj mobil v zahraničí alebo jednoducho efektívne oddeliť prácu od zábavy, model A319 s podporou dvoch SIM kariet vám to umožní.


Android 4.4 KitKat

Android 4.4 posúva výkon systému na dosiaľ nepoznanú úroveň. Optimalizuje operačnú pamäť a zlepšuje dotykové ovládanie. Vaša práca s vaším telefónom bude tak oveľa rýchlejšia a presnejšia ako kedykoľvek predtým. To znamená, že budete môcť bez problémov počúvať hudbu a pritom prechádzať webové stránky alebo tryskom uháňať po diaľnici v najnovšom hernom hite.

Android 4.4 KitKat

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo A319 Black Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo A319 Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo A319 Dual-SIM-Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo A319 Dual-SIM-Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo A319 Black Dual SIM.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií