Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo A6010 Plus

Zobraziť katalóg
Lenovo A6010 Plus
4,7 3 hodnotení
Mobilný telefón 5,0" IPS 1280x720, procesor Qualcomm Snapdragon 410 Quad Core 64-bit, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, MicroSDHC až 32GB, fotoaparát 13Mpx + 5Mpx, GPS, WiFi, bluetooth, 3G/ LTE, Dual SIM (2x Micro SIM), batéria 2300mAh, Android 5.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SVL1021g2ax Stránky výrobcu

Lenovo A6010 Plus

vlastnosti telefónu

140,9 mm

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo A6010 Onyx

70,5 mm

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo A6010 Onyx

8,4 mm

Hmotnosť telefónu: 130 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.0 Lollipop

typ operačného systému

Výdrž baterie

2300 mAh

výdrž batérie

MicroSim

2× Microsite

typ SIM karty

Rozměry

70,5 × 140,9 × 8,4 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSD (až 32 GB)

slot pre pamäťové karty

Váha

130 g

hmotnosť telefónu

Spoločnosť Lenovo predstavuje štýlový a dobre vybavený model A6010 Plus. Na trhu sa vyskytuje aj menej vybavenejší model s označením A6010, ktorý je ochudobnený na veľkosti operačnej pamäte, úložisko a rozlíšenie fotoaparátov, inak sú oba modely zhodné. Lenovo A6010 Plus  ponúka rýchle mobilné pripojenie, špičkový zvuk a v neposlednom rade špičkový IPS displej. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková zvuková technológia Dolby Atmos
  • Ostrý IPS displej so širokými pozorovacími uhlami
  • Rýchle dátové prenosy s podporou LTE
  • Štvorjadrový procesor
  • Slot pre pamäťové karty
  • 13 Mpx fotoaparát
  • Google Android 5.0 Lollipop

Výkonný, plynulý a s rýchlou odozvou

Srdcom telefónu je štvorjadrový procesor taktovaný na frekvenci 1,2 GHz a postavený na modernej 64-bitovej architektúře. Umožňuje rýchle reakcie a úplne plynulý chod operačného systému Android 5.0 Lollipop. Vďaka 2 GB operačnej pamäte nie je pre telefón problémom ani viac spustených aplikácií naraz. Nechýba aplikácia ShareIt na bezplatné bezdrôtové zdieľanie súborov v miestach, kde nie je dostupná sieť WiFi. Tiež Security, ktorá sa postará o rýchly chod zariadenia a jeho ochranu pred vírusmi. Rýchlu a jednoduchú zálohu a obnovu kontaktov umožní aplikácia SYNCit.

Multimédiá v HD rozlíšení

Veľký a jasný displej s uhlopriečkou 5" využíva technológiu IPS, ktorá je zárukou širokých pozorovacích uhlov a prirodzených farieb. Prítomnosť HD rozlíšenia oceníte pri bežnom používaní, ale aj pri hraní hier alebo sledovaní filmov vo vysokom rozlíšení. Pre dáta je prichystaná interná pamäť s kapacitou 16 GB, ktorú je možné rozšíriť o ďalších 32 GB pomocou karty typu microSD.

Zábava bez hraníc

Snímajte úžasne ostré snímky a videá prostredníctvom zabudovaného fotoaparátu s rozlíšením 13 Mpx. Predná 5 Mpx kamera postačí na občasné "selfíčko" či videohovory s rodinou. S podporou rýchlych dátových prenosov vrátane LTE budete neustále na príjme za všetkých okolností. Samozrejmosťou je prítomnosť WiFi, bluetooth a FM rádia. Integrovaný GPS čip zabezpečí používanie GPS navigáciu v offline režime - teraz sa nestratíte pri ceste na pracovnú schôdzku či výlet. 

Špičkový zvuk

S technológiou Dolby Digital Atmos a pokročilou úrovňou hlasitosti smartfón Lenovo A6010 Plus ponúka svojim majiteľom unikátne hudobné zážitky. Je jedno, či si hudbu prehrávate cez dvojicu vstavaných reproduktorov alebo prostredníctvom slúchadiel - vždy sa môžete tešiť na realistickejší zvuk bohatý na basy, a to dokonca aj v rušnom mestskom prostredí. Čistý a jasný zvuk oceníte aj pri prehrávaní filmov alebo hraní 3D hier.

 

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo A6010 Plus
Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo A6010 Plus.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií