PET AD homeoffice

Diskusia k Lenovo B51-80 Black

Zobraziť katalóg
Lenovo B51-80 Black - Notebook

Diskusia k Lenovo B51-80 Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo B51-80 Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo B51-80 Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo B51-80 Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den...můžu se zeptat jestli na tomto počítači rozjedu GTA V ??

Dobrý den rozjedu na tomto notebooku World of tanks

Dobrý deň, chcem sa spýtať či padne záruka ak si preinštalujem Windows. Ďakujem

Dobrý deň ako by na tomto notebooku išli bežne hry ako sú napr. cs go, minecraft... myslím na fps a detaily. Ďakujem za odpoveď.

Poběží na tom Visual Studio 2015? Děkuji

Dobry den, chcel by som sa opytat, ako je to s OS. Ak si kupim tento notebook, kupujem rovno aj licenciu na Win 10? Ak budem potrebovat preinstalovat alebo spravit novu instalaciu Win, ako sa to riesi? Dostanem k tomu nejake Win DVD a licenciu s ktorou si mozem system preinstalovat? Tak isto sa tyka otazka aj MS Office. Dakujem za odpoved.

Dobrý den.. Chtěl bych se zeptat jestli poškodí výkon nebo celkový chod notebooku to, že je notebook každodenně vystaven přímému chladu? Předem děkuji..

Zvládne tento ntb the sims 4 než sekání?

Půjde na tom fifa 17?

Dobrý den zvládne tento ntb the sims 4?

12
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií