Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Diskusia k Lenovo B51-80 Black

Zobraziť katalóg
Lenovo B51-80 Black - Notebook

Diskusia k Lenovo B51-80 Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo B51-80 Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo B51-80 Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo B51-80 Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné si dokoupit RAM dalsich 4gb?? A rozjede gta V? (Jedna se o notebook Lenovo B51-80 Black)

Utiahne to cs:go??

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tento notebook (B51-80) rozjede World of tanks. Děkuji za případnou odpověd

funguje i minecraft na 60 fps a viac

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na operační paměť. Velikost operační paměti je 4GB.Typ operační paměti SODIMM DDR3L Počet slotů operační paměti 2.Toto jsem zjistil v parametrech. Nevím pouze jestli jsou obsazeny oba sloty t.z. 2x2GB , nebo je obsazený 1slot-4GB a druhý volný(možnost rozšíření paměti). Děkuji

Dd, kolik paměťových slotů má tento ntb? Děkuji

dobrý den , je možné si na tomhle notebooku zahrát kvalitně World of tanks ?

Dobrý den, hledám notebook za cenu okolo 12k na hraní hry Hearthstone a její přípandné streamovaní přes program OBS ( Open Broadcast Software ). Hearthstone je hra s nízkými nároky, tu to rozjede, ale ohledne streamovani přes OBS si nevím rady. Pokud by to v tomhle stavu nedokázalo hru streamovat, pomohlo by dokoupení dalších 4-8gb ram ? PS: Jak by to probíhalo kdybych si časem ( 2-4 měsíce po koupi notebooku ) dokoupil paměti u Alzy a přál bych si je od vás namontoval do notebooku ? Předem díky za odpověd.

Dobrý den, moc se nevyznám v RAMkách, proto se Vás ptám zda mužů vložit tuto jednu konkrétní RAMku do notebooku. https://m.alza.cz/kingston-so-dimm-4gb-ddr3-1600mhz-cl11-d434773.htm?catid=18850280 Předem děkuji za odpověď

dobry den, chcela by som sa informovat na moznost hrania diablo 3 aspon na strednych poziadavkach

123
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií