AD homeoffice PET

Diskusia k Lenovo E51-80 Black

Zobraziť katalóg
Lenovo E51-80 Black - Notebook

Diskusia k Lenovo E51-80 Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo E51-80 Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo E51-80 Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo E51-80 Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, poprosím na tovar pod kódom 80QB004RCK nasledovné informácie: 1) aký je presne typ, veľkosť a rýchlosť disku 2) presne akou zárukou disponuje NTB (či už v cene NTB je premietnutá rozšírená záruka NBD On Site na 3 roky, teda servisovanie na mieste u zákazníka po dobu 3 rokov) 3) je možné k tomuto NTB dokúpiť a používať aj iný OS ako Windows 10 Home, ktorým disponuje a neporušiť licenčné podmienky spol. Microsoft (napr. Windows 7/8.1 Professional 64bit SK) 4) možnosť dopravy zdarma do vzdialenosti 150km Ďakujem Kral Kvetoslav Support IT

Dobrý den, a co tedy mám dělat, když mi NB tvrdí že jede na integrovanou Intel grafiku. Když jsem si koupil NB s dedikovanou grafikou, rád bych aby ji NB využíval. nebo Vám mám NB vrátit jako vadný ?

Dobrý den, koupila jsem si tento notebook a nemohu v něm nikde najít zmínku o grafické kartě/čipu AMD Radeon R5 M330 2GB. Stáhla jsem si CPU-Z a tam se zobrazuje jen integrovaná grafická karta. Kde dělám chybu? Pokud tam opravdu není, co mám dělat? Bez ní jsou ntb o 2-3 tis. levnější. NTB mám 2 dny.

Má tento notebook do opravdy 8GB ram a grafickou kartu AMD Radeon R5 M330 už se mi stalo že jsem si koupil a neměl požadovanou výbavu

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií