Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

Lenovo IdeaCentre 700-24ISH

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre 700-24ISH
All In One PC - multi-touch 23,8 "až 3840x2160, procesor Intel, pamäť RAM až 8 GB, SDD až 128 GB + pevný disk až 1 TB 7200 ot./min, DVD, WiFi, Bluetooth, NFC, webová kamera,
Kód:  TI327a4fNAD Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre 700-24ISH

Super-navrhnutý počítač od spoločnosti Lenovo, ktorý spĺňa všetky súčasné požiadavky. Všetko v jednom počítači Lenovo IdeaCentre 700 používa vysokokvalitné materiály určené pre náročných zákazníkov . Pre bleskovú prácu je tiež vybavená výkonnými šesť generáciami procesorov Intel Skylake, ktoré posunú vašu produktivitu na úplne novú úroveň. Výhodou je, že všetok hardvér je integrovaný do telefónu, takže nemáte typickú veľkú, nevzhľadnú schránku.

Kľúčové vlastnosti

  • Top All In One od výroby renomovaného výrobcu
  • Krásny displej IPS Full HD s voliteľným dotykovým panelom
  • Nízke prevádzkové náklady
  • Dokonalý zvukový výstup s reproduktormi JBL

Chcete hrať moderné hry?

Zabudovaná grafická karta Intel HD Graphics prinesie vzrušujúci výkon a vychutná si množstvo moderných hier pri hraní s obmedzenými detailmi . Navyše vás budú sprevádzať prémiové stereofónne reproduktory JBL.Bezdrôtové technológie dnes hrajú dôležitú úlohu a Lenovo IdeaCentre 700 má celý rad. Napríklad duálny WiFi 802.11ac, Bluetooth a obľúbený NFC.

Ihneď pripravený na použitie

Operačný systém Windows 10 je plne predinštalovaný a konečná konfigurácia je len pár okamihov. Balík obsahuje klávesnicu USB s myšou . Na videohovory je k dispozícii vysokokvalitná webová kamera s mikrofónom v hornej časti obrazovky.Takže stačí rozbaliť, zapnúť, pripojiť sa k internetu a nechať sa nosiť na vlnách zábavy.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Lenovo IdeaCentre Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Lenovo IdeaCentre Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre 700-24ISH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre 700-24ISH .
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií