Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Diskusia k Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming

Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming - Počítač

Diskusia k Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Rozjede nento PC hru Minecraft ?

Dobrý deň. Mám tento pc už asi 3 a pol roka a mam problém po zapnutí pc mi nejde obraz ale grafika svieti a ventilátor ide, len nejde z nej signál do monitoru. Ked som ju vybral isiel pc na integrovanú grafiku potom som dal do pc naspat externu a išla. Po dalšom reštarte alebo zapnutí už nešla. Testovali mi zdroj a ten je vraj v poriadku. Grafika je tam geforce 980 gtx 4gb ale čo ten pc má asi viete. Prosím Vás viete mi s tým poradiť? Dakujem.

Dobry den chtěl bych sestavit herni pc setavu bez os rozmezi 20000-30000 nezavazne?

Dobrý den, má tato sestava DisplayPort? V popisu jsem ho nenašel.

Zdravim. Od sameho zaciatku ventilator na procesore vrci ako stara chladnicka a dost mi to vadi pri strihu videa a upravach zvuku, to moj predchadzajuci 7 rocny HP bol uplne tichy. Je to bezny ukaz u tohoto typu ci to mam reklamovat?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tato sestava utáhne 2 - 3 monitory ?

Ahoj chcel by som sa spytat ze vzdy som mal rychly pc a teraz ked ho zapnem 5minut rychly a ptm sa objavy procesor na 100% a to robi sysproc a cely ho zpomaly ked som ho vypol bol stale pomaly prosim co mam robit

Rozjede pc hru GTA V na ultra detaili??

zmesti sa donho gtx 1080 ? a ci je tam aj vhodny zdroj pre gtx 1080 dakujem

Ked som si tento pc kupil a chcem si vymenit grafiku zruší sa mi zaruka alebo ako sa da vymenit komponent (gtafika) bez toho aby sa mi zrušila zaruka

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií