Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

Diskusia k Lenovo IdeaPad 100s-14IBR Red

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 100s-14IBR Red - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad 100s-14IBR Red

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 100s-14IBR Red, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 100s-14IBR Red ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 100s-14IBR Red vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, v popisu výrobku je uvedeno, že má numerickou klávesnici, podle fotografie ji nemá. Jak to tedy je? Díky za odpověď.

Prosím jak do toho ntb vložím micro sd kartu? ať ji tam strkám jakkoli, ntb nereaguje ...

Dobrý deň, môžete mi prosím niekto vysvetliť, o čom je vlastne tento notebook? Na tento notebook max. nainštalujete len 2 programy, a už máte plný disk. A prečo na takýto NTB s tak malou kapacitou dávate Windows 10? Veď do takéhoto mrňouska patrí skôr Windows XP a nie 10... Ďalšia vec... samotný Win 10 zaberie cca 20 GB na disku. Z toho sú aj zálohy a aktualizácie, takže v skutočnosti je na disku len nejakých max. 1- 2 GB voľného miesta. Samozrejme viem, že sa dá miesto rozšíriť napr. USB alebo ext. HDD. Ale teraz sa bavíme čisto len o NTB a nepridávam k nemu príslušenstvo.

Dobrý den doporučili byste mi prosím nějaký studentský notebook od lenovo? Děkuji

Potrebujem pridat HDD .aky M2 mam vybrať

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné si nechat u vás vyměnit pevný disk (současná kapacita 32 GB), neboť, ačkoli všechna data jsou na microSD kartě nebo na externích nosičích, nelze již ani nechat proběhnout automatickou aktualizaci Windows. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jakou microSD kartu byste mi doporučil pro tento notebook? děkuji

Dobry den jaky ntb by jste my doporucil jako univerzalni ntb myslim na skolu a na hry dekuji.

Dpbry den na kolik fps rozjede tento ntb lolko

Dobrý deň, ako sa dá rozšíriť pamäť notebooku?

12
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií