Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Lenovo IdeaPad 300S-11IBR

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 300S-11IBR
Notebook – Intel CPU, 11.6" LED 1366×768 antireflexný, RAM 4GB, Intel HD Graphics, EMMC 64GB, WiFi, Bluetooth, webkamera, čítačka kariet, HDMI, USB 3.0, 2-článková batéria, Windows
Kód:  NT356n7o6NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad 300S-11IBR

Kompaktný a ľahký 11,6" notebook od Lenova predstavuje ideálne riešenie pre všetkých cestovateľov, ktorí sa ani pri dlhších presunoch nehodlajú vzdať klasického počítača s plnou výbavou. Tá je pri notebooku z radu 300S koncipovaná tak, aby pohodlne zvládla väčšinu súčasných aplikácií, ako je prehliadanie internetu a správa elektronickej pošty, konzumácia multimédií či občasné hranie nenáročných hier.

Kľúčové vlastnosti

  • 11,6" displej s antireflexnou obrazovkou
  • Výkonný dvojjadrový procesor Intel s príkonom iba 6 W
  • 64 GB rýchleho úložiska a podpora rozšírenia pomocou dostupných pamäťových kariet
  • Prémiový zvuk certifikovaný Dolby Home Theater
  • Štýlový dizajn a štíhla konštrukcia
  • Mimoriadne ľahký s iba 1,3 kg hmotnosti
  • HDMI a USB 3.0 porty pre jednoduché pripojenie k moderným zariadeniam

Ideálne riešenie na cesty

Vďaka malému, ale dobre čitateľnému antireflexnému displeju v HD rozlíšení (1 366 × 768 px) s uhlopriečkou 11,6" ponúkne notebook používateľovi detailne vykreslený obsah. V spolupráci s integrovanou grafikou Intel nie je pre zariadenie problémom prehrať váš obľúbený film ani vo Full HD rozlíšení a zásluhou moderného portu HDMI je možné z notebooku urobiť multimediálnu stanicu zásobujúcu obrazom veľkoplošný televízor či projektor. V rámci ďalšej konektivity poteší tiež moderný štandard USB 3.0 či WiFi najnovšej špecifikácie IEEE 802.11ac.

Výkon, ktorý nevyžmýka batériu

Notebook disponuje výkonným dvojjadrovým procesorom Intel architektúry Braswell. Je doplnený o celé 4 GB operačnej pamäti typu DDR3, ktorá si berie dáta z rýchlej eMMC pamäti s kapacitou 64 GB. Zásluhou najnovšieho operačného systému Windows 10 bude všetko nielen rýchle, ale navyše aj intuitívne a bezpečné.

Kvalitný zvuk vždy a všade

Kvalitný zvuk je zabezpečený prostredníctvom stereo reproduktorov certifikovaných od majstrov audia zo spoločnosti Dolby. Zvukový prejav je tiež čistejší a zrozumiteľnejší aj v prípade VoIP komunikácie, video konferencií či pri hraní hier. Pre tieto prípady je notebook tiež vybavený integrovaným mikrofónom a HD webkamerou.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaPad 300S-11IBR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad 300S-11IBR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo IdeaPad 300S-11IBR.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií