AD homeoffice PET

Diskusia k Lenovo IdeaPad 500-15ISK White

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 500-15ISK White - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad 500-15ISK White

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 500-15ISK White, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 500-15ISK White ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 500-15ISK White vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mám záujem o tento notebook a chcela by som sa spýtať keďže je bez operačného systému či tam môžem nainštalovať akýkoľvek Windows bez nejakých obmedzení alebo je to nejak obmedzené. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, nevíte jak moc je tento notebook s touto grafikou od AMD výkonný na náročené hry jako je GTA V ? Skyrim atd. ? Zajímalo na jakou plynulost ta grafika od AMD dokáže šlapat, a jestli je to velký rozdíl od Nvidie nebo jestli je to nepatrné a na výkonu se toho tolik nezmění ... Díky

Dobrý deň.Chcem si zakúpiť od Vás tento notebook.Chcem sa opýtať , či by ste mi vedeli namiesto jednej 4GB RAM pamäte vložiť do notebooku túto RAM - ku : https://www.alza.sk/kingston-so-dimm-8gb-ddr3l-1600mhz-hyperx-impact-cl9-dual-voltage-d1634985.htm?o=2.Pretože nerád by som prišiel o záruku,keby som si to doma vymenil sám.O koľko by sa navýšila cena ? .Ďakujem za odpoveď.

mohli by ste mi k nemu naistalovat win 8 ?

Ako dlho vydrží bateria (v hodinách)?

Môžem sa ešte spýtať na ten počet jadier? Zmenilo sa niečo keďže sú napísané 2 jadrá a týždeň/dva dozadu boli písané ešte 4 jadrá? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, u CPU máte mylně uveden počet jader. Odkaz do neznáma

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií