Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo IdeaPad 510-15ISK

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 510-15ISK
Notebook - Intel CPU, 15,6 "LED 1920x1080 IPS anti-oslnenie, RAM až 12GB DDR4, NVIDIA GeForce 940MX 4GB, SSD až 256GB, WiFi, Bluetooth, webová kamera, HDMI, USB 3.0, 2-článková batéria, Windows 10
Kód:  NT335m6d1NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad 510-15ISK

Notebooky rady IdeaPad 510 od renomovanej spoločnosti Lenovo sú spoľahlivé a kompaktné počítače, ktoré sú dostatočne výkonné, aby pohodlne zvládli väčšinu dnešných náročných aplikácií. Všetky notebooky v tomto rade sú vybavené prvotriednym úzkoprofilovým dizajnom, ergonomickými ovládacími prvkami a plnohodnotným vybavením, čo z nich robí najmodernejšie komponenty pre pohodlné naplnenie pracovného času alebo voľný čas hraním hier a multimediálnou zábavou.

Kľúčové vlastnosti

  • Klávesnica s podsvietením
  • Štýlový dizajn a štíhly dizajn
  • Kvalita zvuku certifikovaná spoločnosťou Harman
  • Moderné Windows 10 Domov

Ideálne na ceste

Notebook ponúka prémiový obrázok na sledovanie filmov alebo hranie hier v kvalite HD. Pre ešte účinnejší filmový efekt pri sledovaní filmov môžete použiť port HDMI a pohodlne ho prepojiť s veľkým televízorom alebo projektorom. Pripojiteľnosť tiež prináša výhody modernej špecifikácie IEEE 802 USB 3.0 alebo WiFi .11ac.

Dobrý zvuk za všetkých okolností

Kvalita zvuku je zabezpečenástereo reproduktory osvedčené majormi audiencie spoločnosti Harman. Zvuková reč je tiež jasnejšia a zrozumiteľnejšia pre komunikácie VoIP, videokonferencie alebo hry. V týchto prípadoch je prenosný počítač tiež vybavený integrovaným mikrofónom a webovou kamerou HD.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaPad 510-15ISK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad 510-15ISK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo IdeaPad 510-15ISK.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií