AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Lenovo IdeaPad 700-17ISK Gaming Black

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 700-17ISK Gaming Black - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad 700-17ISK Gaming Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 700-17ISK Gaming Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 700-17ISK Gaming Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 700-17ISK Gaming Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda by tento herní notebook rozjížděl hry jako csgo na vysoké detaily nebo gta V na nižší. Předem děkuji

Dobrý deň. Prosím Vás, aká je tam teda grafická karta? V krátkom popise na začiatku uvádzate NVIDIA GeForce GTX 950M 2 GB a v podrobnom popise je uvedená AMD Radeon R6 M255.

prosim da se do tohoto notasu vlozit druhy hdd.dekuji

Dobrý den jak detaily se dají čekat při hraní Guild wars2 , nebo Leagues off legends? Děkuji za odpověď.

Dobry den, vcera mi prisiel notebook Lenovo ideapad 700-17ISK a po nainstalovani vsetkych updatov a ovladacov ku grafickej karte mi pocas hrania ( aj ked surfujem po nete a podobne ) obcas preblikne obraz. Pripadne sa objavuju glitche - take kratke zablesky roznych farieb mriezkovanych a podobne. To vacsinou signalizuje poskodenie grafickej karty ( presne takto mi uz totiz odisiel hp notebook a to sa dialo cca dva tyzdne a potom uz nesiel ). Je to potrebne reklamovat? Alebo ake riesenie doporucujute ? Dakujem.

Je možno doručit až do Anglie??? Děkuji L.V.

Rozjede tento notebook FL Studio bez toho aniž by se zvuk při více otevřených pluginech sekal? (náročnější využití FL studia)

Dobrý den. Rozjedu na tomto PC ,,The Witcher 3: Wild hunt,, pokud ano, na jaké detaily nízké/střední/vysoké? Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli by tento notebook rozjel hru csgo na 150fps a výše na vysoké detaily, děkuji za odpověď :)

Dobry den, jake jsou prosim u varianty GTX 950M 2gb pouzity pameti > DDR3/GDDR5? Dekuji

12
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií