Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lenovo Yoga 500-15ISK

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga 500-15ISK
Tablet PC - Intel CPU, multidotykový 15.6 "1920x1080 IPS, RAM až 8GB, SSD až 256GB, WiFi, Bluetooth, webkamera, HDMI, USB 3.0, podsvietená klávesnica, Windows 10
Kód:  NT301u2mNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga 500-15ISK

Off
Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit
Off
Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit

Rôzne spôsoby použitia

S novým prenosným notebookom Lenovo IdeaPad 500 s unikátnym dizajnom so štyrmi spôsobmi použitia: notebook, tablet, stojan, stánok, budete vždy mať perfektný prehľad o tom, čo sa deje na praktickom multi-dotykovom displeji Full HD.

Off
Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit

Vysoká mobilita

IdeaPad Yoga 500, ako moderný kabriolet, je pripravený slúžiť vám na všetkých cestách . S hmotnosťou 2,1 kg a hrúbkou len 2,1 cm, zapadá do väčšej batožiny a nezaťažuje vás, ani keď ju prenášate z miesta na miesto.

Off
Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit

Rozšírené zariadenie

Okrem pripojenia k počítaču cez HDMI si môžete vychutnať ďalšie skvelé funkcie. Pripojte externé úložisko a ďalšie zariadenia cez dva porty USB 3.0 a čítačku pamäťových kariet.

Off
Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit

Výkon pre prácu a zábavu

Vďaka využitiu procesora Intel Core Processor šiestej generácie Skylake budete pripravení na všetky multimediálne aplikácie . Lenovo IdeaPad 500 disponuje až 8 GB pamäte RAM, takže je ľahké pracovať s ľubovoľnou aplikáciou a existuje dostatok priestoru pre ohromujúci zážitok z multitaskingu.

Off
Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit

Perfektný softvér

S integrovaným adaptívnym softvérom Lenovo Harmony dokáže IdeaPad Yoga 500 intuitívne optimalizovať nastavenia a priradiť osobitné režimy jednotlivým aplikáciám.

Off
Lenovo IdeaPad Yoga 500-15ISK Whit

Čistší zvuk s priestorovým efektom

Reprodukcia zvuku bude vždy čistá a vysoká kvalita vďaka stereofónnym reproduktorom Dolby Home Theater, ktoré poskytujú bohatý zvuk a nezvyčajný zážitok z počúvania.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga 500-15ISK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga 500-15ISK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Yoga 500-15ISK.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií