Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK
Tablet PC - Intel CPU, multidotykový 11.6 "1920x1080 IPS, RAM až 8GB, Intel HD Graphics, SSD až 256GB, WiFi, Bluetooth, webkamera, micro HDMI, USB 3.0, Windows 10
Kód:  NT302g2cNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK Predaj skončil

Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK

Keď mu uvažujete o kompaktnom zariadení, ktoré môžete využiť ako notebook aj ako tablet, bude sa vám páčiť konvertibilný notebook radu Lenovo IdeaPad Yoga. Jeho prednosťou je jemný Full HD displej s technológiou IPS pre verné farby, ktorý má sympatických 11,6 palcov. Pri týchto rozmeroch a váhe neuveriteľných 1,04 kg sa do zariadenia napriek tomu zmestili výkonné komponenty z plnohodnotných notebookov a predovšetkým ultrarýchly SSD disk pre okamžitý štart systému a prácu bez postrehnuteľných prieťahov. To všetko s vynikajúcou výdržou okolo osem hodín intenzívneho používania. Konvertibilné zariadenie prichádza s plnohodnotným systémom Windows 10.

kľúčové vlastnosti

  • Úsporný, ale zároveň výkonný procesor Intel
  • Ľahká a tenká konštrukcia ideálny na cesty
  • 4 režimy použitia
  • Dokonalý zvuk Dolby Home Theater
  • Citlivý multidotykový 11,6 "displej s technológiou IPS pre krásne farby a pozorovacie uhly

Oslňujúci Full HD displej

Jasný 11,6 "displej poskytuje vynikajúci výkon, rýchlejšiu odozvu a verné farby pri hraní hier i multimediálne zábave. In Plane Switching (IPS) technológia, ktorá je tu použitá, znamená široké pozorovacie uhly - až 180 °, z ktorých je možné monitor sledovať bez toho, aby klesla kvalita farieb a jasu.

Skúste nové spôsoby použitia

Lenovo IdeaPad Yoga radu 700 je vďaka svojim 4 režimom použitie mimoriadne adaptabilný zariadení. Ľahko ho upravíte do tvaru notebooku, stanu, stojane alebo tabletu.Vďaka špičkovo spracovaným pántom možno multidotykový displej otočiť o 360 °. Či už budete v kancelárii, vo vlaku alebo doma v posteli vždy si budete môcť zariadenie prispôsobiť tak, aby práca bola čo najpohodlnejšia.

Solid State Drive (SSD) disk

V notebooku nechýba ani SSD disk, ktorý nemá na rozdiel od bežného plotnového HDD žiadne mechanické súčiastky. Vďaka tomu si vychutnáte rýchlejší štart operačného systému v poriadku jednotiek sekúnd, rýchlu prácu s programami alebo pružnejšie kopírovanie súborov. Naviac poskytuje vašim dátam oveľa lepšiu ochranu a je odolnejší voči poškodeniu.

Windows 10

Už nejaký piatok na trhu pôsobí najnovší operačný systém Windows 10 od spoločnosti Microsoft, ktorý sa opäť vracia ku koreňom a ponúka ponuku Štart - a to ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Okrem toho je táto verzia systému dokonale vyladená pre dotykové ovládanie, čo vám otvára nové možnosti v práci a umožňuje zariadeniam, ako je Lenovo IdeaPad Yoga vyniknúť na 100%.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad Yoga 710-11. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií