AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Diskusia k Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey

Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey - Mobilný telefón

Diskusia k Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravím, reklamoval som u vás telefón a začal vykazovať rovnakú chybu. Problém je v tom, že pani ktorá mi reklamáciu dávala mi hovorila: záruka 2 roky a na baterku pol roka (6) mesiacov. Ubehlo 7 mesiacov a zrazu by som mal platiť nejaký manipulačný poplatok? Veď ja neviem či je chyba v baterke alebo v telefóne. Dávam reklamovať celý telefón tak by ste mi to mali zobrať nie? Navyše boli obchody zatvorené tak sa záruka automaticky má predĺžiť nie? To že ste boli otvorený a platili si pokutu mňa nemusí zaujímať. Takže ak dávam reklamovať telefón musím platiť aj keď je v záruke? Veď ak by bola chyba v baterke tak ju nemusíte vymienať, ja nemusím platiť poplatok a vybavené. Ak je chyba inde tak mi na to platí záruka.

MÁM LENOVO VIBE K5 NOTE, KTERÝ JIŽ NENABÍZÍTE, ALE MŮŽETE MI K NĚMU ŘÍCT - MÁ FUNKCI "NFC" ?

Keď je zanoveny není poškriabaný displej?

Ide dat do toho mobilu micro sim karta ? dakujem

Dobrý deň, na stránke som nenašiel, koľko jadier má procesor. Fon by mal byť VR ready (je?) tzn. že min. 4 asi má... (má?). Vďaka

Dá sa v nastaveniach vypnúť zvuk spúšte fotoaparátu? Za odpoveď ďakujem.

Dobrý deň, chcem sa spýtať čo to znamená že mobil je zanovený

Dobrý deň, chcel by som sa informovať, či ten slot na druhú sim kartu je samostatný, alebo sa jedná o hybridný slot pre spoločné zdieľanie sim karty/pamäťovej karty?

Dobry deň, chcela by som sa opýtať, čo všetko obsahuje v balení tento mobil?

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, tento mobil naozaj nieje zanovny ani rozbaleny? Koli tejto cene som si niesom istá. A fotoaparát predný ma 5 alebo 8? Je to presne tá istá verzia ako zlatý?

12
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií