Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

Lenovo Miix 700

Zobraziť katalóg
Lenovo Miix 700
Tablet PC – procesor Intel Core M Skylake CPU, kapacitný multidotykový IPS 12" LED 2160×1440, Intel HD Graphics 515, RAM 4-8GB LPDDR3, SSD 64-256GB, WiFi, Bluetooth 4.0, webová kamera 5Mpx + 2Mpx (3D), micro HDMI, TPM, pero, 4-článková batéria, Windows 10 64-bit bunková batéria, Windows 10 64bit
Kód:  CES1a006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Miix 700

Lenovo predstavuje zaujímavý 12" tablet Miix 700 so systémom Windows 10, ktorý na zákazníkov cieli vysokým výkonom s použitím moderného procesora radu Core M, praktickým stojanom, dobre zvolenou konektivitou a až 9-hodinovou výdržou. To všetko robí z tabletu lákavý stroj, skvele využiteľný na prácu i zábavu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Moderný procesor Core M a rýchly SSD disk
  • Výdrž až 9 hodín
  • Výklopný stojanček
  • Tenká konštrukcia
  • Bohatá konektivita

Nová generácia výkonu v tablete Lenovo Miix 700

Základ tabletu Miix 700 tvorí nový čip od Intelu Core M7, ktorý je navrhnutý na použitie v mobilných zariadeniach. Ponúkne vynikajúci pomer výkonu a výdrže a je pasívne chladený, teda bezhlučný. Atraktívnu výbavu dopĺňa 256 GB disk SSD, ktorý sa spolu s procesorom a 8 GB operačnou pamäťou podpíše pod ozajstnú svižnosť zariadenia. Na zadnej strane umiestnený stojan je praktickým riešením na prácu i zábavu. Umožňuje flexibilné naklonenie kvôli maximálnu pohodliu v každej situácii.

3D snímanie okolia

Pri práci aj audiovizuálnej konzumácii si užijete nádherný IPS displej s rozlíšením 2 160 × 1 440. Zaujímavosťou sú dva fotoaparáty, z každej strany jeden s rozlíšením 5 Mpx. Zadná kamera podporuje technológiu RealSense, teda priestorové snímanie okolia napríklad na 3D skenovanie, prednú kamerku zase využijete typicky na videohovory. Konektivitu tvorí dvojica štandardných USB konektorov, z ktorých jeden je USB 3.0, WiFi v štandarde ac, Bluetooth 4.0 a Micro HDMI.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Miix 700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Miix 700. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Miix 700.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií