Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation

Zobraziť katalóg
Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation
Grafická karta PCIe x16 Gen2
Kód:  TI431a1f Produktové číslo:  4X60G69029 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation Predaj skončil

Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation

Nový model radu grafických akcelerátorov NVIDIA Quadro na realizáciu profesionálnej pracovnej stanice s dvoma monitormi. Karta nie je určená pre potreby bežných používateľov a napriek svojmu vysokému výkonu nie je vhodná ani pre náročných hráčov počítačových hier.

Jej prvoradé uplatnenie sa nachádza v korporátnom sektore , kde jej špičkové parametre a špecifické vlastnosti využijú predovšetkým architekti a dizajnéri nielen na vykresľovanie 3D scén v návrhových a grafických CAD softvéroch. Výkon grafickej karty sa prejaví najmä v profesionálnych aplikáciách z celého radu priemyselných odvetví, pre ktoré bola špeciálne navrhnutá.

Výhodou je jednoznačne prítomnosť Display Port konektora spoločne s DVI na pripojenie profesionálnych monitorov s rozlíšením až 3840 × 2160. Karta sa môže pochváliť spotrebou iba 41 W a low profile prevedením, čo z nej robí ideálny komponent do miniatúrnych pracovných staníc. Karta je plne podporovaná pracovnými stanicami ThinkStation P500/P700/P900.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
68,91 mm Hotovo!
Hĺbka
160,02 mm Hotovo!
Modelové označenie
NVIDIA Quadro K420 Hotovo!
Počet stream procesorov
192× Hotovo!
Použitie
Profesionálne Hotovo!

Rozmery

Šírka
68,91 mm Hotovo!
Hĺbka
160,02 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
NVIDIA Quadro K420 Hotovo!
Počet stream procesorov
192× Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Profesionálne Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
1 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR3 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 2.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI Hotovo!
Počet výstupov
2 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
11.0 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Jednoslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
41 W Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
» Všetky grafické karty NVIDIA Quadro na prácu

Všetko, čo potrebujete vedieť o grafických kartách GeForce RTX, zistíte v našom článku.


Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Nvidia Quadro K420 1GB DDR3 Dual-Link DVI-I, DisplayPort Graphics Card by ThinkStation.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií