Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo S860 Titan Dual SIM

Zobraziť katalóg
Lenovo S860 Titan Dual SIM
4,2 17 hodnotení
Mobilný telefón 5.3" IPS HD 1280x720, Procesor MediaTek MTK 6582 Quad core 1.3 GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, fotoaparát 8 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, 3G, FM rádio, micro USB, 2x Micro SIM, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  LE1100a5 Produktové číslo:  P0Q9000SCZ Stránky výrobcu
Lenovo S860 Titan Dual SIM 175,52 € Použité

Lenovo S860 Titan Dual SIM

Lenovo S860 Titan Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Najväčší výrobca počítačov sa umne chopil príležitosti a vrhá sa do sveta inteligentných mobilných telefónov. Pripravte sa na nový svieži závan v podobe produktov čínskej spoločnosti Lenovo. V prekrásnom plášti z brúseného kovu sa vám predstavuje model s označením S860. Jednoducho elegán s úplne extrémnou výdržou batérie. Kapacita na úrovni 4000 mAh sľubuje netušené možnosti v dobe jednodňových mobilov. Neustále telefonovanie aj nonstop pripojenie na internete zvládne ľavou zadnou. Aj počas toho najnáročnejšieho pracovného dňa vám bude oporou.

Výkon vo veľkom štýle


Právom sa zaraďuje do prvej ligy aj v rámci hardvérovej výbavy. Menujme napríklad štvorjadrový procesor doplnený o celé 2 GB operačnej pamäte. Táto kombinácia nemá žiadny problém rozbehať na plné obrátky operačný systém v podobe Androidu vo verzii 4.4. Jeho prostredníctvom ochutnáte širokou škálu nápaditých aplikácií, zaujímavých hier, ale napríklad aj hudobnej a filmovej zábavy. Medzi jeho ďalšie výhody určite patrí podpora dvoch SIM kariet naraz, 16 GB vnútornej pamäte a rozmerná obrazovka. Práve tá má krásnych 5,3 palca a jemné HD rozlíšenie. S pomocou technológie IPS si užite nemenné farebné podanie za každej situácie.

So zadným fotoaparátom s rozlíšením 8 Mpx, autofokusom a LED bleskom ľahko vyhotovíte ostré zábery, zatiaľ čo predná kamerka s rozlíšením 1,6 Mpx bude dobrým spoločníkom pri videochate. Zaujímavosťou sa javí prítomnosť modulu pre rýchle mobilné siete. Prenos dát cez HSPA+ je zárukou bezproblémovej konektivity a zdieľanie obsahu.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo S860 Titan Dual SIM
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií