Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo TAB 3 7 16GB

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 3 7 16GB
Tablet - MediaTek Quad Core 1,0 GHz, dotykový 7 "1024x600 IPS, RAM až 2GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi 802.11bgn, Bluetooth 4.0, voliteľné LTE (4G), micro USB, microSD až 64GB, webkamera 2 Mpx + 5Mpx, batéria 3450mAh, Google Android
Kód:  NT210g3jNAD Stránky výrobcu

Lenovo TAB 3 7 16GB

Kompaktné tablety od spoločnosti Lenovo sú vhodné nielen pre vaše hravé deti. Je vybavený 7 "displejom IPS s pravým vykresľovaním farieb. Jednoducho štvorjadrový procesor MediaTek s frekvenciou 1,0 GHz prináša hladký chod. Medzi ďalšie funkcie patrí 5-megapixelová zadná kamera na zachytenie neopakovateľných momentov. Pre vlastný obrázok alebo videohovor je možné použiť praktickú prednú 2Mpx fotoaparát. Vpredu nie sú žiadne tlačidlá, pretože sú integrované priamo do operačného systému, čo je systém Android 6. Na strane sú tlačidlá na ovládanie hlasitosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysokokvalitné multidotykové zobrazenie
  • Adaptívne nastavenie jasu a kontrastu
  • Vhodné pre deti
  • Intuitívne ovládanie gest
  • Android 6.0 Marshmallow
  • Životnosť batérie až 9 hodín pri práci

Optimalizované pre deti

Zdieľajte svoj tablet s celou vašou rodinou vrátane detí. Tablet ponúka viacúčelový režim. Toto vám ponechá vaše individuálne nastavenia a predvoľby bez toho, aby ich mohli deti zasiahnuť. Pre nich je určený jeden režim. Takzvaný detský režim má zabezpečený internetový prehliadač na kontrolu prístupu. Deti sú pri surfovaní po internete bezpečné. Vďaka adaptívnemu displeju pomáha aj pri únavnom oku, pretože automaticky reguluje jas a kontrast.

Vyššia životnosť

Nielen kvôli deťom je zariadenie stále vystavené riziku poškodenia, a to buď klesaním alebo namáčaním. Pomocou tabuľky TAB 3 môžete byť bez obáv. Stupeň krytia IP52 je odolný proti rozliatiu (nie vodotesný a dokonca hrubšie manipulácia. Je tiež čiastočne chránený proti vniknutiu prachu.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo TAB 3 7 16GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 3 7 16GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 3 7 16GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 3 7 16GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB 3 7 16GB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií