Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Lenovo ThinkCentre M700 SFF

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkCentre M700 SFF
Počítač - Intel Core i5 6400 Skylake, RAM 4GB DDR4, Intel HD Graphics 530, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit - predinštalovaný Windows 7 Professional 64bit (10GT0-02B)
Kód:  TI020f7f Produktové číslo:  10GT002BMC Stránky výrobcu
Lenovo ThinkCentre M700 SFF Predaj skončil

Lenovo ThinkCentre M700 SFF

Počítač Lenovo ThinkCentre M700 je kompaktné zariadenie formátu SFF s dostatkom výkonu a portov pre pripojenie rôznych periférií. Nejedná sa o žiadneho obra, preto ho ľahko umiestníte na bok pracovného stola, bez toho aby zabral príliš miesta. Zvládne všetky druhy činností s výnimkou hrania náročných počítačových hier. Spoľahlivo obslúži kancelárske aplikácie, internetové služby alebo sledovanie HD videa. Počítač beží na operačnom systéme Windows 7 Professional v 64 bitovej verzii a dodáva sa s klávesnicou a myšou.

Kľúčové vlastnosti

  • Počítač pre bežnú prácu v kancelárskych programoch
  • Procesor Intel Core i5 zvládne aj náročnejšie úlohy
  • Vo výbave nechýbajú USB 3.0 konektory a optická mechanika
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 7 Professional
  • Súčasťou je klávesnica a myš

Pod kapotou Intel Core i5

Výpočtovým mozgom zostavy pre všetky operácie bol vybraný štvorjadrový procesor Intel Core i5 6400 generácie Skylake, ktorá vylepšuje výkonnostné parametre. Pre jeho podporu pri manipulácii s dátami je tu operačná pamäť DDR4. Výhodou procesora je aj priamo vo vnútri integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 530, ktorá svojím výkonom úplne dostačuje bežnému užívateľovi a poradí si aj s ľahšími hrami či prehrávaním HD videa. Výkonnejšiu grafickú kartu je možné vložiť do slotu PCI Express x16 a nájde sa aj miesto pre dodatočné moduly operačnej pamäte, či ďalší pevný disk.

Široké možnosti konektivity

ThinkCentre M700 SFF vám prehrá aj zazálohuje dáta cez optickú mechaniku a samozrejme sa nezabudlo na pripojenie do siete prostredníctvom štandardnej káblovej siete s rýchlosťou až 1 Gbps. Pre externé periférie je k dispozícii niekoľko USB 3.0 portov, DisplayPort pre pripojenie LCD monitora alebo analógový konektor VGA.

 

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkCentre M700 SFF
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkCentre M700 SFF.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií