PET AD homeoffice

Diskusia k Lenovo ThinkPad E560

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad E560 - Notebook

Diskusia k Lenovo ThinkPad E560

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo ThinkPad E560, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo ThinkPad E560 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo ThinkPad E560 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Potreboval bych nahradni baterii k tomuto notebooku. Ktera to je?

Dobrý deň. Plánujem si u vás zakúpiť tento notebook, ale chcem na ňom vymeniť HDD za SSD, je šachta HDD užívateľský prístupná a možné vykonať bez straty záruky?

Crucial SO-DIMM 8GB DDR3L 1600MHz CL11 Dual Voltage je možné použít do tohoto notebooku

Dobrý den, je u této modelové řady E560 nebo u jiného typu notebooku této řady možnost výměny klasického HDD za SSD ? Děkuji za odpověď

Dobry den, chtela bych poprosit o radu pri vyberu notebooku. Notebook pouzivam hlavne na internet, prehravani filmu a nenarocnou upravu fotek. Dulezita je tedy hlavne kvalita obrazovky. Momentalne se rozhoduji mezi timto notebookem Thinkpad E560 s i5. Zaujala me na nem prave IPS obazovka. Druhym notebookem, o kterem premyslim, je HP 250 G5 Asteroid Silver (cena 15,999 Kc), ktery ma sice jen TN displej, ale za to ma SSD disk. Nicmene mam u HP zkusenost, ze byvaji trochu hlucnejsi. Proto bych se chtela zeptat, jaky notebook byste doporucili. Jestli je velky rozdil mezi IPS a TN displejem a jestli je pri beznem pouzivani (internet, filmy) znat rozdil mezi HDD a SSD diskem, a take, jak moc hlucne je HP 250 G5. Moc dekuji!

Na servise Lenovo mi povedali ze seria E neni skutocny Thinkpad.Je aj v tomto notebooku slaba zivotnost plastov?

Dobrý den. Jak prosím aktivuji Windows 10 v tomto notebooku?? Děkuji za odpověd.

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií