AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo ThinkPad Helix 3698-6MG

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad Helix 3698-6MG
4,0 1 hodnotení
Tablet PC - Certifikácia Ultrabook, Intel Core i5 3337 Ivy Bridge, dotykový odnímateľný 11.6 "1920x1080 LED IPS lesklý, RAM 4GB, Intel HD Graphics 4000, SSD 128GB, WiFi, Bluetooth 4.0, 2x Webkamera 5 Mpx + 2 Mpx, 2x mini DisplayPort, Widia, USB 3.0, 4 článková + 3 článková batéria, Windows 8
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NT030a2b Produktové číslo:  N3Z6MMC Stránky výrobcu

Lenovo ThinkPad Helix 3698-6MG

Stále sa nemôžete rozhodnúť medzi kúpou tabletu a ultrabooku? Firma Lenovo má pre vás riešenie v podobe unikátneho konvertibilného tabletu , Ktorý sa vďaka svojej jedinečne konštrukcii dokáže presne prispôsobiť vašim potrebám. Štyri možnosti jeho použitia z neho robí štyrikrát tak silné zariadenie - režim ultrabook, tabliet, stojan a tabliet + . Poháňaný najmodernejšie generáciou procesorov Ivy Bridge s extrémne nízkou spotrebou a vysokým výkonom si poradí so všetkými možnými aplikáciami a dovolí vám pracovať naplno, nech už budete kdekoľvek.





Len ťažko poraziteľný

  • Štyri možnosti použitia
  • Extrémne výkonný
  • Tichý a chladný chod
  • Plnohodnotný systém Windows 8 Pre
  • Tenká a ľahká konštrukcia
  • Dotykový IPS displej s perom
  • FullHD rozlíšenie
  • Extrémne dlhá výdrž
  • USB 3.0, mini DisplayPort, WiDi





Rýchlo a bez obmedzení


Nenechajte sa nijako obmedzovať a pracujte vždy maximálne efektívne . Dvojjadrový procesor Intel Core i5 so zníženým odberom energie disponuje dostatkom výkonu aj pre tie najnáročnejšie aplikácie. Spoločne s SSD diskom s kapacitou 128 GB sa postará o bleskurýchly štart systému aj všetkých aplikácií a vďaka integrovanému grafickému riešeniu Intel HD Graphics 4000 sa nezľakne ani FullHD filmov. Vďaka minimálnej spotrebe sa navyše tabliet takmer nezahrieva a chladenie je nepočuteľné.



Neopakovateľná podívaná


Displej konvertibilného tabletu ThinkPad Helix vyniká samými superlatívmi. Jeho FullHD panel je vyrobený pokročilou technológiou IPS , Ktorá je zárukou dokonalých farieb, širokých pozorovacích uhlov a výborné čitateľnosti aj na priamom slnku. Nezáleží teda, kde tabliet budete používať, jeho displej vás bude stále fascinovať. Ovládajte systém a aplikácie dotykom alebo pomocou špeciálneho pera a umožnite rozlet vašej fantázii. Píšte si poznámky, surfujte na webe alebo upravujte fotografie intuitívnejšie než kedykoľvek predtým.





Štyrikrát tak výkonný


Tablet ThinkPad Helix v sebe skrýva výhody silného ultrabooku a prenosného výkonného tabletu a navyše pridáva ešte niečo ďalšie. Špeciálny úchyt na klávesnici vám umožní využiť ho aj v režime praktického stojanu .



Ultrabook

Zasuňte tablet do klávesnice a ihneď získate plnohodnotný ultrabook s diabolským výkonom . Príjemná klávesnica dopĺňaná perfektným touchpadom zaručí pohodlné písanie bez preklepov a vy tak môžete pracovať vždy naplno.

Tabliet

Vyberte displej, otočte a opäť zasuňte do klávesnice, sklopte a z ultrabooku máte razom tabliet . Základňa navyše obsahuje batériu, ktorá predĺži výdrž až na neuveriteľných 16 hodín . Predstavte si tú neobmedzenú slobodu tabletu Helix.

Tabliet +

Ak potrebujete pracovať na ceste alebo sa len chcete podeliť o informácie s ostatnými, stačí tabliet vysunúť zo základne. Minimálna hmotnosť, dlhá výdrž a plnohodnotný systém Microsoft Windows 8 z neho robí bezkonkurenčný tabliet.

Stojan

Veľmi praktický a zaujímavý je bezpochyby režim stojan , Kedy tabliet zasunutý v základni perfektne poslúži pre sledovanie HD filmov , Organizovanie videokonferencií a komunikovania so svojimi priateľmi tvárou v tvár so zabudovanou webkamerou.



Stále pripojený


Ultrabook podporuje tiež WiDi technológiu, ktorá umožňuje bezdrôtový prenos obrazu a zvuku do televízora, projektora a ďalších zobrazovacích zariadení. Periférne zariadenie pripojíte pomocou vysokorýchlostného USB 3.0 alebo mini DisplayPort a pre video komunikáciu môžete využiť dve webkamery s rozlíšením 5 a 2 megapixely.




Plnohodnotný Windows 8


Spoznajte krásy nového operačného systému Microsoft Windows 8. Hneď po zapnutí tabletu vás milo prekvapí rýchly štart systému a všetka práca v ňom je tiež veľmi svižná. Dlaždicová plocha Metro je ako stvorená pre ovládanie dotykom a behom chvíle si ju iste zamilujete. Na portáli Windows Store nájdete mnoho zaujímavých aplikácií, ktoré vám uľahčia prácu alebo vylepší zábavu. Ponorte sa do sveta neobmedzených možností.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 3337U Ivy Bridge Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
128 GB Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 3337U Ivy Bridge Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,7 GHz (2 700 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 333 MHz (1,33 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4000 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
128 GB Hotovo!
Rozhranie disku
mSATA Hotovo!
SSD kapacita
128 GB (0,13 TB) Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
9,8 h Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Oddeliteľný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,67 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
DisplayPort, Mini DisplayPort Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
296,1 mm Hotovo!
Hĺbka
187,3 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, EN int. Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.
  • Podrobnosti o výdrži pri prevádzke na batérie.
  • Viac informácií o inštalačných médiach a možnostiach obnovy operačného systému.
  • Konfigurácie 2v1 sú pevné, nemožno ich žiadnym spôsobom upravovať. Zmena konfigurácie je možná iba u pamäte alebo pevného disku, pričom je potrebné si pôvodné komponenty uschovať pre prípadnú reklamáciu.

  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkPad Helix 3698-6MG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad Helix 3698-6MG.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií