Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k Lenovo ThinkPad USB 3.0 Ethernet Adapter

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad USB 3.0 Ethernet Adapter - Sieťová karta

Diskusia k Lenovo ThinkPad USB 3.0 Ethernet Adapter

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo ThinkPad USB 3.0 Ethernet Adapter, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo ThinkPad USB 3.0 Ethernet Adapter ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo ThinkPad USB 3.0 Ethernet Adapter vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Podporuje adapter WOL (Wake on LAN)?

Lze tento adaptér využít pro RDP připojení ? Některé USB adaptéry to neumí s Windows 10 verze 1809. Děkuji cauko

Dobrý den. Mam domaci uloziste,kde mam filmy,foto,atd. Mam z toho roztahane internetove kabely. Jeden mam ve smart tv a vse si tam z uloziste pustim. Na dalsi tv si to poustim pres PS3,protoze nema internetovy port. Ale u dalsi jsem pouzival set top box od freesatu, ktery jiz nemam. Zajimalo by me zda by mi tento vyrobek udelal stejnou sluzbu jako vyse zminovane. Int. Kabel bych pres tuto redukci na usb zapojil do tv...mohl bych takto prehrat media z uloziste ? Diky

Dokážu sa pripojiť na LAN? Podporuje LAN?

Je to už treti adaptér čo skúšam spojazdniť s YOGA TAB 3 a dúfal som , že tento od Lenovo bude fungovať, žiaľ nepodarilo sa mi ho spojazdniť. Kontrolky svietia ako keby všetko fungovalo, zelená svieti a žltá bliká. Cez OTG vem čítať USB kľúč. Máte nejaké odporúčanie ako ho rozbehnúť? Alebo nejaký iný čo by určite fungoval s YOGA TAB 3 s Androidom? Vopred vďaka za radu.

dobry den, budefungovat aj na USB 2.0?

Dobrý deň, pokiaľ som správne pochopil, toto zariadenie pri pripojení s mojím notebookom Lenovo G580 do USB 3 zabezpečí rýchlosť , ktorá by mala byť podľa predajcu pripojenia 500MBps. OS je W7.Jedná sa o pripojenie LAN optická sieť.Ďakujem

Dobrý den, koupil jsem si tuto přechodku a asi špatně. Mám interaktivní tabuli ebeam a potřebuji aby mi fungovala nejen jako siťová karta, ale i jako zdroj napájení.

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií