Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive - 2TB

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive - 2TB
Externý disk 2,5", kapacita 2000GB
Kód:  NT446g8 Produktové číslo:  4XB0K83868 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive - 2TB Predaj skončil

Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive - 2TB

Externý disk Lenovo ThinkPad pochádza z rodiny Secure Hard Drive. Ide o disky, ktoré plnia najvyššie nároky užívateľov pre zabezpečenie dát na cestách. Disk ponúka možnosť zvoliť si dva PIN kódy pomocou zabudovanej numerickej klávesnice s kovovými kopulovitými tlačidlami. Každý PIN môže mať dĺžkou 8-16 znakov. Jeden je užívateľský a druhý slúži pre administrátorov. K šifrovaniu dát slúži pokročilá bloková šifra AES (Advanced Encryption Standard) s 256-bitovým kľúčovaním. Výhodou je, že pri šifrovaní nedochádza k nepriaznivému ovplyvneniu prenosovej rýchlosti ani pri čítaní, ani pri zápise súborov.

Kľúčové vlastnosti

  • 2 TB externý disk s vysokým zabezpečením
  • Všetky uložené dáta sú plne šifrované pomocou AES 256-bit šifrovacieho algoritmu
  • Konštrukcia odolná proti otrasom a vibráciám
  • Integrovaná klávesnica pre zadávanie hesla pre 4 užívateľov a 1 správcu
  • Vstavaný USB 3.0 kábel s úložným priestorom

Vysoko zabezpečený prenosný disk

Použitý disk má kapacitu 2 000 GB a rotuje rýchlosťou 5 400 ot./min. Pripojenie prebieha pomocou rýchleho rozhrania USB 3.0, ale možno ho bez problémov pripojiť aj do staršieho USB 2.0. Určite poteší zabudovaný USB konektor, ktorý je spolu s káblom uložený v drážke na boku disku. Súčasťou balenia je aj USB Y kábel pre zabezpečenie dostatočného napájania. Pripojenie je naozaj rýchle a to aj vďaka tomu, že v operačnom systéme Windows (XP a novšie) nie je potrebné inštalovať žiadne ovládače. O aktuálnom stave zariadenia vás informuje viacfarebný LED indikátor.

Mechanicky odolný

Vysoko kvalitný atraktívny obal má na dotyk príjemnú čiernu farbu a funguje ako spoľahlivá ochranná škrupina vášho disku. Aj samotný disk vnútri má ochranné prvky, ktoré zabraňujú jeho poškodeniu pri otrasoch, ktoré sú čiastočne eliminované aj protišmykovými antivibračnými podložkami.

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
2 000 GB (2 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Kapacita disku
2 048 GB (2 TB) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
2 000 GB (2 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Kapacita disku
2 048 GB (2 TB) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive - 2TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive - 2TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive – 2 TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive – 2 TB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive 2 TB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií