Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Lenovo ThinkStation P510 Tower

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkStation P510 Tower
Pracovná stanica - Intel Xeon E5-1620 v4, RAM 8GB DDR4 SDRAM, bez grafickej karty, sshd 1TB, DVD, USB 3.0, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pre 64-bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit, on-site (30B50-006)
Kód:  TI100a1k9n Produktové číslo:  30B50006MC Stránky výrobcu
Lenovo ThinkStation P510 Tower Predaj skončil

Lenovo ThinkStation P510 Tower

Lenovo ThinkStation prináša bezkonkurenčnú použiteľnosť, spoľahlivosť a výkon. Vďaka prístupu pomocou integrovaných úchytov bez použitia náradia, modulárnej konštrukcii či širokej škále konfigurovateľných funkcií poskytuje maximálny výkon. To všetko v skrini typu Tower. Jednoduchý přístup do nitra počítače umožňuje svým uživatelům jednoduchý budoucí upgrade. Okrem toho oceníte čistý a funkčný dizajn, ktorý robí z počítačov ThinkStation ideálny pracovný nástroj do každej kancelárie.

kľúčové vlastnosti

  • Procesor Intel Xeon s čipmi Broadwell s L3 cache
  • Etablovaný, preverený a obľúbený výrobcu
  • prvotriedny dizajn
  • Veľkej kapacite a komfort sshd disku 1 TB + 8 GB
  • Čítačka pamäťových kariet
  • Operačný systém Windows 7 Pro
  • Veľké množstvo portov
  • USB klávesnica a myš v balení

Moderné procesor a operačný systém

Svojim vybavením je táto séria pracovných staníc určená pre skutočných profesionálov, ktorí hledajú výkon a spoľahlivosť. Oboje zabezpečuje moderný procesor Intel Xeon, ktorý vám bude verným a výkonným pomocníkom pre akúkoľvek, aj tú najnáročnejšiu prácu. Spolehnout se můžete na oblíbený operační systém Windows 7 Professional.

Široká konektivita

Design spoločnosti Lenovo si zakladá na maximálnej praktickosti a pracovné stanice je vďaka tomu vybavená panelom, ktorý ponúka široké možnosti pre pripojenie ďalších zariadení. To zaisťuje nevšedné pohodlie pri každodennom rozmanitom využívaní zostavy. V paneli nechýba ani čítačka širokej palety pamäťových kariet a samozrejmosťou je rýchla a tichá DVD mechanika.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkStation P510 Tower
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkStation P510 Tower.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií