Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Lenovo VIBE P1

Zobraziť katalóg
Lenovo VIBE P1
5 1 hodnotení
Mobilný telefón 5,5" IPS 1920 x 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 615 Octu Core 64 bit, RAM 2 GB, interná pamäť 32 GB, microSDXC až 128 GB, fotoaparát 13 Mpx + 5 Mpx, A-GPS, WiFi, bluetooth, 3G/LTE, FM rádio, microUSB, čítačka odtlačkov prstov , Dual SIM (2x Nano SIM), batéria 5000mAh, Android 5.1 + zadný kryt a fólia
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SVL1126a3ax Stránky výrobcu

Lenovo VIBE P1

vlastnosti telefónu

152,9 mm

vypnuté
Přední strana telefonu

75,6 mm

vypnuté
Boční strana telefonu

9,9 mm

Hmotnosť telefónu: 187 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 5.1

typ operačného systému

Výdrž baterie

44 hodín

výdrž batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

75,6 × 152,9 × 9,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE 4G

najrýchlejší internet

SD karta

micro SDXC

slot pre pamäťové karty

Váha

187 g

hmotnosť telefónu

Mimoriadna batérie, výkon 8 jadier, 32 GB pamäte, vysokorýchlostné LTE surfovanie a Full HD displej - to všetko radí VIBE P1 do rúk mobilných fanúšikov. Vydrží s vami seansy na sociálnych sieťach, vášnivé hranie graficky vypracovaných hier aj dlhé filmové príbehy. A keby vám predsa len dochádzala energia, pripravený je úsporný režim a rýchle dobíjanie batérie. Zaujme aj čítačka odtlačok prstov pomáhajúca ochrániť vaše súkromie, a prípadne spozná dôveryhodného používateľa, ako je rodina, ktorá si váš telefón požičať môže. Nezabudlo sa ani na to najzákladnejšie. Moderné audio technológie prinášajú lepšie počuteľné hovory.

Kľúčové vlastnosti

  • Telefón skrývajúci v ladnom tele špičkový hardvér (vrátane batérie)
  • Ostré fotografie vďaka veľmi rýchlemu automatickému zaostrovaniu
  • Vyznávači selfie alebo videohovorov privítajú 5 Mpx prednú kameru
  • Bohatý výkon aj na hernú zábavu
  • Vysokorýchlostné internetové pripojenie LTE
  • Displej s výbornou jemnosťou a farbami
  • Tvrdené sklo chráni displej proti poškriabaniu
  • Veľký priestor pre dáta (32 GB + karta až 128 GB)

Efektívny výkon

Vycibrenosť hardwérového zázemia podtrhuje 8-jadrový procesor pripravený s enormným výkonom uspokojiť aj to najnáročnejšie prianie. Aj napriek tomu nie je žiadny energetický žrút. Energiu využíva efektívne. Súčasťou sú funkcie šetriace energiu, a tým dosahuje dlhšiu výdrž mimo zásuvku. Potenciál procesora ďalej navyšujú 2 GB pamäte RAM pre plynulé zážitky bez ohľadu na to, čo práve mienite robiť, a koľko toho máte pusteného na pozadí.

Komplexná výbava

S masívnym výkonom, kvalitným audio výstupom a Full HD displejom zastane aj hernú konzolu a dosiahnete nerušenho pôžitku pri surfovaní i sledovaní streamovaného HD videa. Spolu s ochranným tvrdeným sklom Gorilla Glass 3 máte zaistené dokonalé zobrazenie aj pri aktívnom používaní. Veľkorysé, 32 GB úložisko s možnosťou micro SD karty do veľkosti až 128 GB dáva potencionálne obrí priestor pre hudbu, filmy a fotografie.

Parametre a špecifikácia

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo VIBE P1
Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo VIBE P1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií