Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Diskusia k Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 čierna

Zobraziť katalóg
Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 čierna - Herné slúchadlá

Diskusia k Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset P960 čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je potřeba když připojím sluchátka do PC rozdvojovací kabel, aby fungoval zároveň zvuk i mikrofon?

Dá sa pripojiť k xbox one s?

dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy budou tyto sluchátka k zakoupéní na tomto webu? za odpověď děkuji

Dobrý den, můj notebook má pouze jeden jack 3,5mm.(kombinace vstup a výstup) Mají tyto sluchátka konektory na mikrofon a sluchátka zvlášť nebo jeden konektor na obojí? Děkuji

Aké rozmery má mušľa?

Dobrý den chci se zeptat jestli jack je rozdvojený (zvlášť mic. a zvuk) nebo je jenom jeden jack ?

Připojení k pc je pomocí jacku nebo USB?

Ohledně mikrofonu - v názvu je napsáno, že se jedná o headset s mikrofonem a dle fotografií by ke sluchátkům mikrofon patřit měl , jenže v parametrech je zadáno bez mikrofonu. Jak tomu mám rozumět? :)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda jdou sluchátka používat pouze přes 3,5 jack k telefonu?

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií