Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

Lenovo Yoga Tablet 3 8 LTE 16 GB

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga Tablet 3 8 LTE 16 GB
– Qualcomm Snapdragon Quad Core MSM8909, multidotykový 8-palcový 1280×800 IPS displej, RAM až 2GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi 802.11bgn, Bluetooth 4.0, LTE (4G) modem, microSDXC až 128GB, 8Mpx otočná webová kamera, 6200mAh batéria , Android 5.1
Kód:  NT211d3mNAD Stránky výrobcu
Lenovo Yoga Tablet 3 8 LTE 16 GB Predaj skončil

Lenovo Yoga Tablet 3 8 LTE 16 GB

vypnuté
Yoga Tablet 3

Yoga Tablet 3

Navrhnutý pre maximálne pohodlie

vypnuté
Viac režimov

Viac režimov

Listujte počas varenia kuchárkou, sledujte sociálne siete, keď jete a sledujte filmy, keď cvičíte. Vďaka jedinečnému stojanu môžete zariadenie využívať v režimoch Podrž, Postav, Polož a Zaves.

vypnuté
Brilantný HD displej

Brilantný HD displej

YOGA Tab 3 8 ponúka displej s HD rozlíšením, ktoré je vhodné pre príležitostné hranie hier a intenzívne surfovanie po internete. Jeho veľkou výhodou je vynikajúci jas a výborné pozorovacie uhly. Je ozajstná radosť na ňom sledovať filmy a hrať hry.

vypnuté
Očarujúci zvuk

Očarujúci zvuk

YOGA Tab 3 8 poskytuje bohatý zvuk podobný domácim kinám. Tento zvuk nezažijete na žiadnom inom tablete. Dva predné reproduktory a skvelá technológia Dolby Atmos prináša hlasnejší, čistejší a dynamickejší zvuk, a to dokonca aj bez slúchadiel.

vypnuté
O 180° otočiteľná 8 Mpx kamera

O 180° otočiteľná kamera

Užite si nový spôsob zachytávania krásnych snímok, alebo chatovania cez Skype vďaka novému tabletu YOGA Tab 8 a jeho dokonale ostrej 8 Mpx kamere otočiteľnej o 180°, ktorá podporuje ovládanie gestami. Môžete napríklad fotiť jednoduchým zovretím ruky.

vypnuté
Výborná výdrž batérie

Výborná výdrž batérie

YOGA Tab 3 8 je k nezastaveniu vďaka svojej dlhej výdrži batérie. S výdržou až 20 hodín na jedno nabitie môžete hravo zhliadnuť toľko videí, koľko len budete chcieť. Tablet je tiež vybavený slotom microUSB (OTG), slotom pre microSD a microsite.

vypnuté
AnyPen technológia

AnyPen technológia pre nové zážitky

Technológia AnyPen deteguje akýkoľvek vodivý objekt ako pero. To príde vhod predovšetkým ak používate tablet na zapisovanie poznámok, kreslenie náčrtov, alebo sa pri práci zašpiníte a chcete udržať obrazovku čistú.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga Tablet 3 8 LTE 16 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Tablet 3 8 LTE 16GB . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 3 8 LTE 16GB . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 3 8 LTE 16GB . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Yoga Tablet 3 8 LTE 16GB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií