Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LG G4 (H815)

Zobraziť katalóg
LG G4 (H815)
4,9 74 hodnotení
Mobilný telefón 5.5" IPS QuadHD 2560x1440 Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm Snapdragon 808 Hexa core 2x 1.8 + 4x 1.2 GHz 64bit, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, MicroSDHC až 128 GB, Fotoaparát zadný 16 Mpix LED blesk LaserAF + predný 8 Mpix, A -GPS / GLONASS, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.1, NFC, 3G / LTE cat.6, FM rádio, Micro USB, OTG, batéria 3000 mAh, Android 5.0 s LG UI 4.2
Kód:  RL670c2bx Stránky výrobcu

LG G4 (H815)

LG G4 je stelesnením toho najlepšieho na poli smartphonov. V špičkovo spracovanom 5,5" tele je v bezpečí aj ten najlepší hardvér. Telefón je poháňaný najmodernejšou verziou operačného systému Android Lollipop od internetového giganta Google. Systém bude s používateľom komunikovať cez prepracované moderné rozhranie nazvané UX 4.2. Rozhranie je kompletne navrhnuté primárne pre maximálnu jednoduchosť ovládania a nízke výpočtovej nároky, pričom hlavným esom v rukáve je schopnosť učiť sa návykom používateľa a pružne reagovať na všetky vaše požiadavky.

Nemenej dokonalý je aj hardware, ktorý svojím výkonom preskakuje väčšinu konkurentov. Základným stavebným kameňom je šestica jadier ukrytá v mikroprocesore Snapdragon od firmy Qualcomm. Aj napriek vysokému výkonu dosahuje procesor nízkej spotreby a dlhá výdrž telefónu je tak zásluhou nielen veľkej batérie s kapacitou 3000mAh. Operačná pamäť s veľkosťou 3GB zabezpečí neustále plynulý chod bez ohľadu na počet spustených aplikácií.

Špičkový displej

Čelnej strane dominuje veľký displej s uhlopriečkou 5,5" s neuveriteľným rozlíšením 2560x1440 bodov. Viac ako tri a pol milióna pixelov bude rozmaznávať váš zrak nielen rekordnou jemnosťou, ale aj špičkovými farbami, sýtou čiernou a žiarivou bielu. Aj napriek špičkovým parametrom si zachováva tento QHD panel veľmi nízku spotrebu energie. Tento klenot medzi displejmi je samozrejme starostlivo strážený najmodernejšou verziou Corning Gorilla Glass, ktoré poskytuje extrémnu odolnosť a neustále perfektný vzhľad.

Profesionálny fotoaparát

Hlavnou prednosťou je špičkový fotoaparát, ktorý ponúka skvelé parametre. 16 Mpx, optická stabilizácia a perfektná svetelnosť f/1,8 zabezpečí zábery ostré ako britva s maximálnymi detailmi a minimom šumu. Kvalitné fotografie dopĺňa možnosť natáčania videí vo vysokom rozlíšení.

Exkluzívne prevedenie

Avšak nielen dokonalý hardvér je doménou vlajkovej lode LG, novinka prichádza s možnosťou voľby zadného krytu vyrobeného z pravej kože! Nielen, že vám telefón už nikdy nevykĺzne z dlane, ale zároveň bude vyzerať ešte exkluzivnejšie než kedykoľvek predtým.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG G4 (H815)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG G4 (H815). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG G4 (H815). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG G4 (H815). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG G4 (H815).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií