Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LG GBB59PZJZS

Zobraziť katalóg
LG GBB59PZJZS
Chladnička kombinovaná, 201 cm, A+++, objem chladničky/mrazničky 225/ 93 l, hlučnosť 37 dB, Total No Frost, Smart DiagnosisTM, ochrana dverného tesnenia - zabránenie rastu plesní a deformácii tesnenia, Multi Air Flow, mraziaci výkon 10 kg/24 hod., strieborná farba
Kód:  FAC26a09 Produktové číslo:  GBB59PZJZS Stránky výrobcu

LG GBB59PZJZS

Kombinovaná chladnička s energetickou triedou A++ má celkový objem 318 litrov. Chladnička s objemom 225 l je vybavená pokročilou technológiou, ako je napr. Multi Air Flow, Total No Frost, antibakteriálnou ochranou dverného tesnenia, Zero Klírens na jednoduché vyberanie priehradiek alebo LED osvetlením. Na bezpečné uloženie vašich potravín sú police z tvrdeného skla. Zásuvky sú priehľadné na jednoduchý prehľad, čo je v nich uložené. Mraznička má beznámrazový systém a veľkú mraziacu kapacitu potravín až 9 kg/24 hod. Tri transparentné zásuvky majú objem 93 litrov. Prostredný box je určený pre veľké a objemné potraviny. Uchovávajte vaše potraviny vždy čerstvé s touto praktickou chladničkou LG.

Hlavné prednosti

  • Nízka hlučnosť
  • Cirkulácia chladného vzduchu
  • Antibakteriálna ochrana tesnenia
  • Beznámrazový systém
  • Eco Friendly režim
  • Alarm otvorených dverí

Skvelé technológie

Pomocou invertorového lineárneho kompresora má chladnička menšiu spotrebu energie, nižšiu hlučnosť a účinne dokáže regulovať chladiaci výkon. Zaiste oceníte praktické prúdenie a cirkuláciu chladného vzduchu Multi Air Flow, ktorý eliminuje teplotné odchýlky v chladničke i mrazničke. Ďalšou výhodou je tiež technológia rýchleho mrazenia Total No Frost, ktorá zabezpečí efektívnejšie vychladenie a zachovanie chladu po dlhú dobu. Na zachovanie čerstvosti potravín je chladnička vybavená modernou technológiou Moist Balance Crisper, ktorá reguluje optimálnu vlhkosť na skladovanie ovocia i zeleniny v priehradke. Chladnička tiež disponuje technológiou Smart Diagnosis, ktorá za iba 20 sekúnd rozpozná problémy prevádzky, a Eco Friendly úsporným a ekologicky šetrným režimom prevádzky. Pri výpadku elektrickej energie je akumulačná doba zmrazených potravín 16 hodín. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GBB59PZJZS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GBB59PZJZS.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií