Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LG GSJ961NSBZ

Zobraziť katalóg
LG GSJ961NSBZ
Americká chladnička americká, 179cm, A++, objem 405/196l, hlučnosť 39dB, Total No Frost, MultiAir Flow, Moist Balance Crisper, Pure N Fresh, NFC Smart Diagnosis, Expresné mrazenie, nápojový automat s interným zásobníkom, detský zámok, mraziaci výkon 12kg/24hod ., 179x91.2x73.8cm
Kód:  FAC3506r Produktové číslo:  GSJ961NSBZ Stránky výrobcu

LG GSJ961NSBZ

Moderná americká chladnička od popredného výrobcu vyniká extrémne veľkým vnútorným objemom 601 litrov, ponúka dômyselne organizovaný vnútorný priestor, rad inovatívnych technológií a navyše patrí do úspornej energetickej triedy A++. Na prvý pohľad vás zaujme elegantným nerezovým dizajnom a mimoriadne praktickým príslušenstvom. Disponuje vlastným nápojovým automatom, vybavená je interným zásobníkom na vodu i špeciálnym výrobníkom ľadu s funkciou drviča pre perfektnú ľadovú triešť. Unikátny spotrebič je doplnený výkonným LG lineárnym kompresorom ktorý má nižšie trenie, o 20% nižšiu spotrebu energie, nižšiu hlučnosť a väčšiu spoľahlivosť. Svojim ohromným priestorom i špičkovými vlastnosťami poteší sebaväčšiu domácnosť.

Hlavné prednosti

  • Elegantná americká chladnička s dvoma dvierkami a otváraním do strán
  • Neuveriteľne veľký vnútorný objem - celkom 601 litrov
  • Nápojový automat s výrobníkom ľadu a funkciou ľadovej triešte
  • Funkcia automatického odmrazovania Total No Frost
  • Alarm otvorených dverí, detská poistka
  • Inteligentná diagnostika cez mobilný telefón Smart Diagnosis
  • Úsporná energetická trieda A++

Dômyselné rozvrhnutie priestoru, skvelé funkcie

Chladiaca časť ponúka objem 405 litrov a 4 police z tvrdeného skla pre bezpečné uskladnenie všetkých vašich potravín. Prednosťou sú dve špeciálne zásuvky na ovocie a zeleninu, z toho jedna s technológiou Moist Balance Crisper a mriežkovanými krytmi zaisťuje optimálnu úroveň vlhkosti a predlžuje čerstvosť potravín. Prednosťou je aj praktická menšia zásuvka Utility Box, široký držiak na vajíčka, stojan na 4 fľaše a 4 široké dverné priehradky pre mliečne výrobky a nápoje. Poteší vás tiež výkonná mraznička s objemom 196 litrov, ktorá ponúka 4 sklenené police, 2 zásuvky z transparentného plastu a 2 dverné priehradky. Mraznička ponúka tiež funkciu expresného mrazenia pre okamžité zmrazenie práve vložených potravín.

Moderné technológie, maximálna spoľahlivosť

Šikovný spotrebič disponuje technológiou Total No Frost, ktorá sa podieľa na rovnomernej cirkulácii studeného vzduchu vo vnútri chladničky, udržuje potraviny dlhšie čerstvé, bez ohľadu na ich umiestnenie. Chladničku navyše nie je nutné manuálne odmrazovať. Funkcia Multi Air Flow zabezpečuje účinné chladenie za pomocou niekoľkých otvorov, cez ktoré sa vzduch rovnomerne rozširuje. Inteligentný filtračný systém Pure N Fresh spoľahlivo odstraňuje všetky nepríjemné pachy. Príjemným bonusom je technológia NFC Smart Diagnosis, ktorá vám poskytne všetky potrebné informácie o stave spotrebiča a ponúkne riešenie akéhokoľvek problému na vašom smartfóne. 

LED osvetlenie, alarm, ochrana dverného tesnenia

Dokonalý prehľad o všetkých uskladnených potravinách získate vďaka úspornému LED osvetleniu. Integrovaná ochrana dverného tesnenia efektívne eliminuje rast aj rozširovanie baktérií a zabraňuje prípadnej deformácii tesnenia. Samozrejmosťou je bezpečnostný detský zámok i alarm otvorených dverí zaisťujúce energetickú úsporu spotrebiča.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GSJ961NSBZ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GSJ961NSBZ + 10 let záruka na kompresor.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií