Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LG JonOne P5 Signature

Zobraziť katalóg
LG JonOne P5 Signature
Bluetooth reproduktor Hi-Fi systém, 2.0ch, 20 W, bluetooth, Micro USB, Portable In, Multipoint, Music Flow, Dual Play, TV Sound Sink, integrovaná batéria 2100 mAh, výdrž až 15 hodín
Kód:  JLG5010d31 Produktové číslo:  ART51.DEUSLLK Stránky výrobcu

LG JonOne P5 Signature

Spoločnosť LG prichádza s exkluzívnym kúskom šikovnej elektroniky. Prenosnému reproduktoru Music Flow P5 dala originálny dizajn. Vďaka nemu môžete svoj štýl ukázať svetu nielen tým, čo počúvate, ale aj tým, čím hudbu prehrávate. Strieborné vyhotovenie s potlačou na spôsob obľúbeného street artu zaručene zaujme na prvý pohľad. Jednoduché tvary i elegantne riešené ovládanie vás poteší rovnako, ako kompaktné rozmery. Krištáľovo čistý zvuk si vďaka nim vychutnáte kdekoľvek, reproduktor môžete mať neustále po ruke pripravený okúzliť výkonom.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový prenos hudby
  • Pripojíte až tri zariadenia súčasne
  • Vie hrať v páre s ďalším kusom
  • Možnosť spojenia s televízorom LG
  • Batéria s dlhou výdržou
  • Hrá počas nabíjania
  • Originálny dizajn modelu Signature

Rýchle bezdrôtové pripojenie

Hudbu môžete prehrávať z mobilného telefónu, ktorý ľahko a rýchlo pripojíte pomocou bluetooth. V bleskovom a pohodlnom prenose ide reproduktor ešte ďalej. Je schopný spojiť sa naraz až s trojicou zariadení. Alebo si zvolíte opačný postup. So špeciálnymi režimami môžete hudbu poslať do dvoch reproduktorov zároveň a vychutnať si ešte plnší zvuk, ktorý vás doslova obklopí. S jedným alebo dvojicou modelov Music Flow P5 navyše obohatíte a posilníte zvuk každého kompatibilného televízora LG.

Veľká výdrž

Reproduktor bol stvorený na počúvanie hudby bez obmedzenia, kdekoľvek a na dlho. Preto sa okrem minimálnych rozmerov chváli aj solídnou batériou. Tá vydrží na jediné nabitie hrať celých 15 hodín. Dobíjanie pomocou Micro USB navyše nijako nenaruší prehrávanie, rytmus vašich obľúbených skladieb vás tak môže sprevádzať neustále, bez prerušenia. Samozrejmosťou je nízka hmotnosť reproduktora, tá nie je viac ako pol kila.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG JonOne P5 Signature
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG JonOne P5 Signature. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG JonOne P5 Signature. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG JonOne P5 Signature. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG JonOne P5 Signature.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií