Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG KVN6403AF

Zobraziť katalóg
LG KVN6403AF
Varná doska indukčná, 4 varné zóny, Booster, dotykové ovládanie - slider, indikátor zvyškového tepla, funkcia Stop & Go, Timer (minútka), spredu skosená
Kód:  FAP1563a Produktové číslo:  KVN6403AF Stránky výrobcu

LG KVN6403AF

Indukčná sklokeramická varná doska LG KVN6403AF je moderný a praktický spotrebič na bezproblémovú prípravu jedál. Štyri varné dosky v klasickom rozmiestnení sú vybavené funkciou Booster, nechýba časovač alebo napríklad indikátor zvyškového tepla. Ovláda sa dotykovými tlačidlami Slider komunikujúcimi s červeno podsvietenými ukazovateľmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Efektívna indukčná technológia
  • Booster s rýchlym nástupom výkonu
  • Jednoduché ovládanie dotykovou technológiou Slider
  • Funkcia Stop & Go na krátke zastavenie ohrevu
  • Detský zámok zablokuje nechcené spustenie

Moderné indukčné technológie

Indukčná technológia prináša niekoľko výhod. Varné zóny hrejú iba vtedy, keď je na nich postavená varná nádoba. Ak nádobu odstránite, zóna sa automaticky vypne. Povrch varnej dosky nedosahuje vysoké teploty, preto sa rozliate jedlá nikde nepripália a dosku možno vyčistiť jednoduchým utretím. Tým je zaručené, že vaša doska bude vždy perfektne čistá. Ide o najúspornejšie varenie s nižšou spotrebou energie oproti iným typom varných dosiek a so stratou tepla iba niekoľko málo percent.

Bezpečne a bez čakania

S funkciou Booster dosiahnete extra rýchly ohrev v priebehu krátkej chvíle. To skráti vaše čakanie na minimum, takže svoj čas môžete využiť efektívnejšie. Zazvonila u váš poštárka a vy varíte? Nemusíte panikáriť, využite funkciu Stop & Go na rýchle zastavenie a opätovné spustenie zóny. Doska je vybavená ukazovateľom zvyškového tepla, vďaka ktorému zistíte, či je panel ešte horúci. Využite ho napríklad na ohrievanie už uvareného jedla. Rodiny s deťmi ocenia detský zámok, po ktorého aktivácii sa zablokuje možnosť ovládania dosky. Nehrozí teda nechcené spustenie varných zón či iných nastavení malými zvedavcami.

Doplňujúce informácie

Funkcie:
Booster (rýchle ohriatie)
Detský zámok
Indikátor zvyškového tepla
Funkcia STOP & GO na rýchle zastavenie a opätovné spustenie zóny
Timer (minútka)
Detekcia hrncov a panvíc

4 platničky:
2× 160 mm - 1400 W/Boost 1800 W
2× 200 mm - 2100 W/Boost 2500 W

Rozmery:
Rozmery (š × h × v): 590 × 520 × 53 mm
Rozmery na zabudovanie (š × h × v): 560 × 490 × 53 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG KVN6403AF
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG KVN6403AF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG KVN6403AF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG KVN6403AF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG KVN6403AF.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií