Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Liebherr CBNP 5156

Zobraziť katalóg
Liebherr CBNP 5156
Chladnička kombinovaná, 202cm, A ++, objem 199/115l, BioFresh 107l, Nofrost, SuperCool, VarioSpace, mraziaca kapacita 14kg/24hod.
Kód:  LBH052 Produktové číslo:  998969300 Stránky výrobcu

Liebherr CBNP 5156

Pozdvihnite vybavenie svojej kuchyne na maximálnu úroveň s touto precíznou chladničkou Liebherr. Nielen, že disponuje obrovským vnútorným objemom a luxusným dizajnom, ale aj množstvom vymožeností, ktoré tento spotrebič vyzdvihuje na špicu vo svojej triede. Spadá do energetickej triedy A ++, preto je úsporným riešením do každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková chladnička s obrovským objemom
  • LCD displej na dverách
  • Šetrné LED osvetlenie
  • Nízka hlučnosť iba 40 dB
  • Zásuvky BioFresh
  • Systém VarioSpace - variabilné usporiadanie priehradiek

Dostatok miesta je základ

Chladiaca časť ponúka vnútorný objem dostatočných 306 litrov. Všetko pohodlne zorganizujete pomocou štyroch políc z tvrdeného skla, z čoho tri sú výškovo nastaviteľné. Využiť možno tiež dve priestranné zásuvky BioFresh o objeme 107 litrov, ktoré sú špeciálne určené pre chladenie ovocia a zeleniny. Do dômyselne navrhnutých dverových priehradiek ľahko umiestnite vysoké fľaše, konzervy a iné drobnosti. Chladiaca časť je vybavená energeticky šetrným LED osvetlením, vďaka ktorému získate dokonalý prehľad o všetkých potravinách.

Mraznička ako sa patrí

Rovnako i mraziaca časť sa za svoj objem nemusí hanbiť, pretože ponúka 115 litrov a na uloženie potravín ponúka tri transparentné priehradky. Vďaka technológii VarioSpace môžu byť šuplíky aj sklenené medzipodlážky ľubovoľne vyberané. Vznikne tak oveľa viac priestoru pre uskladnenie väčších potravín.Systém FrostSafe zaisťuje, že na seba zásuvky v mrazničke tesne nadväzujú, čím zabraňujú úniku chladu počas doby, keď sú dvere otvorené. Jednou z predností je aj chytrá technológia NoFrost, ktorá eliminuje tvorbu námrazy a ľadu na potravinách aj stenách spotrebiča, teda odpadá otravné rozmrazovanie. Hladké steny sa navyše veľmi ľahko udržujú a čistia. 

Intuitívne ovládanie a iné vymoženosti

Chladnička je ďalej vybavená prehľadným LCD displejom s dotykovým ovládaním, ktorý vás informuje o teplote chladiacej aj mraziacej časti. Samozrejmosťou je aj detská poistka a varovný akustický signál, ktorý sa spustí v prípade otvorených dverí ako v chladiacej, tak i mraziacej časti. Pre lepí transport sú tu inštalované zadné kolieska. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Liebherr CBNP 5156
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR CBNP 5156.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií