Alza pre firmy

Liebherr CBNPes 3976

Zobraziť katalóg
Liebherr CBNPes 3976
Chladnička kombinovaná, 201,1 cm, A++, objem 157/84 l, BioFresh 86 l, NoFrost, SuperCool, VarioSpace, HomeDialog, LED stropné osvetlenie, LCD displej
Kód:  LBH053 Produktové číslo:  998969400 Stránky výrobcu

Liebherr CBNPes 3976

Pozdvihnite vybavenie svojej kuchyne na maximálnu úroveň s touto precíznou chladničkou Liebherr. Nielenže disponuje obrovským vnútorným objemom a luxusným antikorovým dizajnom, ale aj množstvom vymožeností, ktoré tento spotrebič vyzdvihujú na špici vo svojej triede. Patrí do energetickej triedy A++, preto je úsporným riešením do každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková chladnička v antikorovom dizajne
  • LCD displej na dverách
  • Šetrné LED osvetlenie
  • Nízka hlučnosť 41 dB
  • Výrobník ľadu - Ice Maker
  • Zásuvky BioFresh
  • Systém VarioSpace - variabilné usporiadanie priehradiek
  • Home Dialóg - komunikácia spotrebičov Liebherr po napájacom vedení

Dostatok miesta je základ

Chladiaca časť ponúka vnútorný objem dostatočných 243 litrov. Všetko pohodlne zorganizujete pomocou štyroch políc z tvrdeného skla, z čoho tri sú výškovo nastaviteľné a jedna deliteľná. Využiť možno tiež dve priestranné zásuvky BioFresh s objemom 86 litrov, ktoré sú špeciálne určené na chladenie ovocia a zeleniny. Do dômyselne navrhnutých dverových priehradiek ľahko umiestnite vysoké fľaše, konzervy a iné drobnosti. Chladiaca časť je vybavená energeticky šetrným LED osvetlením, vďaka ktorému z ískate dokonalý prehľad o všetkých potravinách.

Mraznička ako sa patrí

Rovnako aj mraziaca časť sa za svoj objem nemusí hanbiť, pretože ponúka 84 litrov a na uloženie potravín ponúka tri transparentné priehradky. Vďaka technológii VarioSpace môžu byť šuplíky aj sklenené medzipodlážky ľubovoľne vyberané. Vznikne tak oveľa viac priestoru na uskladnenie väčších potravín.Systém FrostSafe zaisťuje, že na seba zásuvky v mrazničke tesne nadväzujú, čím zabraňujú úniku chladu počas doby, keď sú dvere otvorené. Jednou z predností je aj technológia NoFrost, ktorá eliminuje tvorbu námrazy a ľadu na potravinách aj stenách spotrebiča, teda odpadá otravné rozmrazovanie. Hladké steny sa navyše veľmi ľahko udržujú a čistia. 

Intuitívne ovládanie a iné vymoženosti

Chladnička je ďalej vybavená prehľadným LCD displejom s dotykovým ovládaním, ktorý vás informuje o teplote chladiacej aj mraziacej časti.Samozrejmosťou je aj detská poistka a varovný akustický signál, ktorý sa spustí v prípade otvorených dverí ako v chladiacej, tak i mraziacej časti. Na lepší transport sú tu inštalovaná zadné kolieska. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Liebherr CBNPes 3976
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR CBNPes 3976.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií