AD homeoffice PET

Liebherr CBNPgb 3956

Zobraziť katalóg
Liebherr CBNPgb 3956
Chladnička kombinovaná, 201,1 cm, A++, objem 159/88 l, BioFresh 86 l, NoFrost, SuperCool, SuperFrost, VarioSpace, Holiday, LED stropné osvetlenie
Kód:  LBH054 Produktové číslo:  998969600 Stránky výrobcu

Liebherr CBNPgb 3956

Pozdvihnite vybavenie svojej kuchyne na maximálnu úroveň s touto precíznou chladničkou Liebherr. Disponuje obrovským vnútorným objemom a luxusným dizajnom, ale aj množstvom vymožeností, ktoré tento spotrebič vyzdvihujú na špičku vo svojej triede. Patrí do energetickej triedy A++, preto je úsporným riešením do každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková chladnička so sklenenými dverami
  • Digitálny ukazovateľ teploty v MagicEye
  • Šetrné LED osvetlenie
  • Nízka hlučnosť 41 dB
  • Zásuvky BioFresh
  • Systém VarioSpace - variabilné usporiadanie priehradiek
  • Home Dialóg - komunikácia spotrebičov Liebherr po napájacom vedení

Dostatok miesta je základ

Chladiaca časť ponúka vnútorný objem dostatočných 245 litrov. Všetko pohodlne zorganizujete pomocou štyroch políc z tvrdeného skla, z čoho tri sú výškovo nastaviteľné. Využiť možno tiež dve priestranné zásuvky BioFresh s objemom 86 litrov, ktoré sú špeciálne určené na chladenie ovocia a zeleniny. Do dômyselne navrhnutých dverových priehradiek ľahko umiestnite vysoké fľaše, konzervy a iné drobnosti. Chladiaca časť je vybavená energeticky šetrným LED osvetlením, vďaka ktorému získate dokonalý prehľad o všetkých potravinách.

Mraznička ako sa patrí

Rovnako i mraziaca časť sa za svoj objem nemusí hanbiť, pretože ponúka 88 litrov a na uloženie potravín ponúka tri transparentné priehradky. Vďaka technológii VarioSpace môžu byť zásuvky aj sklenené medzipriehradky ľubovoľne vyberané. Vznikne tak oveľa viac priestoru na uskladnenie väčších potravín. Systém FrostSafe zabezpečí, že na seba zásuvky v mrazničke tesne nadväzujú, čím zabraňujú úniku chladu počas doby, keď sú dvere otvorené. Jednou z predností je aj technológia NoFrost, ktorá eliminuje tvorbu námrazy a ľadu na potravinách aj stenách spotrebiča, teda odpadá otravné rozmrazovanie. Hladké steny sa navyše veľmi ľahko udržujú a čistia. 

Intuitívne ovládanie a iné vymoženosti

Chladnička je ďalej vybavená ovládacím systémom MagicEye s displejom, ktorý vás prehľadne informuje o teplote chladiacej aj mraziacej časti. Ak budete na dovolenke, môžete využiť služby funkcie Holiday, ktorá udržuje teplotu v chladničke okolo 15 ° C, čím šetrí energiu a zabraňuje tak vzniku nepríjemného zápachu. Samozrejmosťou je aj detská poistka a varovný akustický signál, ktorý sa spustí v prípade otvorených dverí ako v chladiacej, tak i mraziacej časti. Na lepší transport sú tu inštalované zadné kolieska. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Liebherr CBNPgb 3956
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR CBNPgb 3956.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií