AD homeoffice PET

Liebherr CBNPgw 3956

Zobraziť katalóg
Liebherr CBNPgw 3956
Chladnička kombinovaná, 201.1cm, A ++, objem 159 / 88l, BioFresh 86l, NoFrost, SuperCool, SuperFrost, VarioSpace, Holiday, LED stropné osvetlenie
Kód:  LBH055 Produktové číslo:  998969800 Stránky výrobcu

Liebherr CBNPgw 3956

Pozdvihnite vybavenie svojej kuchyne na maximálnu úroveň s touto precízne chladničkou Liebherr. Nielen že disponuje solídnym vnútorným objemom a luxusným dizajnom, ale aj množstvom vymožeností, ktoré tento spotrebič vyzdvihujú na vrchnej priečky v obľúbenosti.Spadá do energetickej triedy A ++, preto je úsporným riešením do každej domácnosti.

kľúčové vlastnosti

  • Špičková chladnička s obrovským objemom
  • Digitálny ukazovateľ teploty v MagicEye
  • Šetrné LED osvetlenie
  • Nízka hlučnosť pouhých 41 dB
  • Zásuvky BioFresh HydroSafe a DrySafe
  • Systém VarioSpace - variabilné usporiadanie priehradiek
  • režim Holiday
  • Dvere s povrchom z bieleho skla

Dostatok miesta je základ

Chladiaca časť ponúka vnútorný objem dostatočných 245 litrov. Všetko pohodlne zorganizujete pomocou štyroch políc z tvrdeného skla, z čoho tri sú výškovo nastaviteľné.Využiť možno tiež dve priestranné zásuvky BioFresh o objeme 86 litrov, ktoré sú špeciálne určené pre chladenie ovocia a zeleniny.. Do dômyselne navrhnutých dverových priehradiek ľahko umiestnite vysoké fľaše, konzervy a iné drobnosti. Chladiaca časť je vybavená energeticky šetrným LED osvetlením, vďaka ktorému z Iška dokonalý prehled o všetkých potravinách.

Mraznička ako sa patrí

Rovnako i mraziacu časť sa za svoj objem nemusí hanbiť, pretože ponúka 88 litrov a na uloženie potravín ponúka tri transparentné priehradky. Vďaka technológii VarioSpace môžu byť šuplíky aj sklenené medzipodlážky ľubovoľne vyberané.Tak. Vznikne tak oveľa viac priestoru pre uskladnenie väčších potravín. Jednou z predností je aj múdra technológia NoFrost, ktorá eliminuje tvorbu námrazy a ledu na potravinách aj stenách spotrebiča, teda odpadá otravné rozmrazovania. Hladké steny sa navyše veľmi ľahko udržujú a čistia.

intuitívne ovládanie

Chladnička je ďalej vybavenáovládacím systémom MagicEye s displejom, ktorý vás prehledne informuje o teplote chladiacej aj mraziacej časti. Ak budete na dovolenke, môžete využiť služby funkcia Holiday, ktorá udržuje teplotu v chladničke okolo 15 ° C, čím šetrí energiu a zabraňuje tak vzniku nepríjemného zápachu.Samozrejmosťou je aj detská poistka a varovný akustický signál, ktorý sa spustí v prípade otvorených dverí ako v chladiacej, tak i mraziacej časti. Pre lepšiu transport sú tu inštalovaná zadné kolieska. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Liebherr CBNPgw 3956
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR CBNPgw 3956.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií