Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

LIEBHERR CUsl 4015

Zobraziť katalóg
LIEBHERR CUsl 4015
Chladnička kombinovaná, výška 201 cm, A++, objem 270/88 l, VarioSpace, FrostSafe, SmartFrost, 5 sklenených poličiek, LED stropné osvetlenie, mraziaci výkon 7 kg/24 hod.
Kód:  FAC2270n Produktové číslo:  998997751 Stránky výrobcu
LIEBHERR CUsl 4015 Predaj skončil

LIEBHERR CUsl 4015

Vybavte vašu kuchyňu moderným a vysoko spoľahlivým spotrebičom, ktorý vyniká nízkou energetickou spotrebou a ponúka aj rad inovatívnych technológií. Kombinovaná a voľne stojaca chladnička od popredného výrobcu domácich spotrebičov LIEBHERR disponuje všetkými týmito atribútmi a navyše ponúka dômyselné rozvrhnutie vnútorného priestoru, vďaka čomu ľahko uskladníte všetky vaše potraviny. Jedinečný spotrebič patrí do energetickej triedy A++, a preto je úsporným riešením do každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Dômyselné využitie vnútorného priestoru
  • Ovládanie a kontrola teploty pomocou prehľadného dotykového TFT farebného displeja
  • Energeticky šetrné LED osvetlenie
  • Technológia FrostSafe efektívne bráni úniku chladu
  • Technológia SmartFrost výrazne eliminuje tvorbu námrazy
  • Systém VarioSpace umožňuje variabilne usporiadať všetky priehradky

Dostatok miesta na uloženie vašich potravín

Chladiaca časť ponúka vnútorný objem až 270 litrov, čo ocení aj každá väčšia domácnosť. Všetky potraviny pohodlne zorganizujete do 5 políc z kvalitného tvrdeného skla s plastovým rámom, z toho sú 4 výškovo nastaviteľné a 1 deliteľná. Využiť možno tiež dve priestranné zásuvky z transparentného plastu, ktoré sú špeciálne určené na chladenie ovocia a zeleniny. Samozrejmosťou je dômyselný systém 4 dverných poličiek. Získajte dokonalý prehľad o vašich potravinách a zorganizujte si ich uloženie. Chladiaca časť je ďalej vybavená energeticky šetrným LED osvetlením.

Praktické funkcie a inovatívne technológie

Mraznička má objem 88 litrov a na uloženie potravín ponúka tri priestranné priehradky z priehľadného materiálu. Vďaka technológii VarioSpace môžu byť zásuvky aj sklenené medzipodlážky ľubovoľne vyberané. Vznikne tak oveľa viac priestoru na uskladnenie väčších potravín. Inovatívny systém FrostSafe navyše zabezpečuje, že na seba zásuvky tesne nadväzujú, čím zabraňujú úniku chladu počas doby, keď sú dvierka mrazničky otvorené. Jednou z predností je aj technológia SmartFrost, ktorá výrazne eliminuje tvorbu námrazy a ľadu na potravinách aj hladkých stenách spotrebiča. Mrazničku tak nemusíte príliš často rozmrazovať. Hladké steny sa navyše veľmi ľahko udržujú a čistia.

Dômyselné vyhotovenie a dotykové ovládanie

Chladnička je ďalej vybavená inteligentným 2,4" dotykovým TFT farebným displejom, ktorý vás prehľadne informuje o teplote chladiacej aj mraziacej časti. Chladiaca časť sa navyše automaticky rozmrazuje. Súčasťou spotrebiče sú dve nastaviteľné nožičky aj zadné transportné kolieska. Chladnička je v elegantnom striebornom vyhotovení a ponúka ergonomicky tvarované madlo na jednoduché otváranie dvierok. Poteší vás aj veľmi nízka hlučnosť spotrebiča.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR CUsl 4015
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR CUsl 4015.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií