Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Liebherr GTP 3156

Zobraziť katalóg
Liebherr GTP 3156
Truhlicová mraznička truhlicová, 91,7 cm, A+++, objem 276 l, StopFrost, digitálny ukazovateľ teploty v MagicEye
Kód:  LBH002 Produktové číslo:  993851300 Stránky výrobcu
Liebherr GTP 3156 Predaj skončil

Liebherr GTP 3156

Doprajte si to najlepšie a kúpte si túto bezkonkurenčnú pultovú mrazničku s takmer neprekonateľným pomerom cena/výkon. Patrí do najúspornejšej kategórie súčasnosti - s ročnou spotrebou 137 kWh ju radíme do energetickej triedy A+++. S celkovým úžitkovým objemom 276 litrov je ideálny spoločník do každej modernej kuchyne s veľkou rodinou či priemerne veľkého podniku. K vnútornému usporiadaniu môžete využiť aj tri závesné koše, pričom ich počet sa môže zvýšiť až na 10. Veľkou prednosťou mrazničky LIEBHERR je unikátna technológia StopFrost. Táto funkcia dokáže odchytávať vlhkosť, vďaka čomu nie je potrebné mrazničku tak často odmrazovať. Ak sa do spotrebiča dostane teplý vzduch, po uzavretí nevzniká žiadny podtlak, takže ju nebude problém následne ihneď bez námahy otvoriť. Tento model disponuje manuálnym odmrazovaním.

Niekoľko dôvodov na kúpu

  • Extrémne tichý chod
  • Výkonné osvetlenie interiéru
  • Najlepšia možná energetická trieda A+++
  • Progresívna technológia StopFrost minimalizuje nutnosť odmrazovania
  • Veľký úložný priestor - až 276 litrov
  • Digitálny ukazovateľ vnútornej teploty MagicEye
  • Manuálne odmrazovanie mrazničky a zámok dverí
  • Schopnosť skladovať potraviny v zmrazenom stave až 90 hodín

Kúpte a neoľutujete

Ďalší benefit spočíva v ergonomicky tvarovanom madle, v ktorom sa skrýva digitálny ukazovateľ teploty v mraziacej časti. Disponuje tiež akustickou kontrolkou otvorených dverí, výkonným stropným osvetlením a kontrolkou poruchy. Samozrejmosťou je zámok dverí, vďaka ktorému zamedzíte nežiadúcemu prístupu do mraziacej časti.

Obrí mraziaci výkon

Nespornou výhodou je veľmi dlhá akumulačná doba, po ktorú spotrebič vie zachovať všetky potraviny v zmrznutom stave, a to aj pri poruche či výpadku elektrického prúdu. Výrobca uvádza až 70 hodín! Skvelý mraziaci výkon, a to až 31 kg za 24 hodín, využijete po veľkom nákupe, kedy potrebujete uložiť väčšie množstvo potravín naraz.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Liebherr GTP 3156
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR GTP 3156.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií