Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Liebherr KP 3620

Zobraziť katalóg
Liebherr KP 3620
Chladnička bez mrazničky monoklimatická, 165.5cm, objem 339l, SuperCool, LED ukazovateľ teplôt v MagicEye, LED stropné osvetlenie
Kód:  LBH004 Produktové číslo:  997060200
Liebherr KP 3620 Predaj skončil

Liebherr KP 3620

Voľne stojaca monoklimatická chladnička od spoločnosti Liebherr ponúka dostatok priestoru pre uloženie vašich potravín. Každý užívateľ ocení prehledný vnútorný priestor, kvalitné LED osvetlenie či veľmi ekonomická prevádzka v energetickej triede A ++, kedy chladnička ročne spotrebuje iba 112 kWh. Iste vás poteší aj jej tiché fungovanie a ovládanie prostredníctvom LED ukazovatele teplôt v MagicEye.

kľúčové vlastnosti

  • monoklimatická chladnička
  • Veľmi nízka spotreba
  • Naozaj tichý chod
  • 7 sklenených poličiek, z toho 6 výškovo nastaviteľných
  • Funkcia rýchleho schladenia SuperCool
  • Stropné LED osvetlenie
  • Možnosť zmeny smeru otvárania dverí
  • automatické odmrazovanie

Praktická a úsporná

Úžitkový objem chladničky činí 339 l, priestor chladničky je rozdelený siedmich poličkami z tvrdeného skla, z ktorých šesť je výškovo nastaviteľných. Nechýba ani dva objemné boxy určené na ovocie a zeleninu. Dvierka ponúkajú tiež dostatok miesta pre fľaše či vajcia, maslo a iné drobné potraviny.

SuperCool

Priniesli ste domov veľký nákup? S funkciou SuperCool už nebudú novo vložené zvyšovať teplotu vo vnútri chladničky a zhoršovať tak kvalitu už vložených potravín. Akonáhle nákup uložíte dovnútra chladničky, zníži sa teplota na 6 hodín na +2 ° C. Tým zaistí rýchle ochladenie čerstvo vložených potravín a následne sa automaticky prepne na normálnu prevádzku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Liebherr KP 3620
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR KP 3620.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií