Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Liebherr SBSbs 7263

Zobraziť katalóg
Liebherr SBSbs 7263
Americká chladnička americká, 185cm, A++, objem 364/256l, BioFresh 116L, NoFrost, SuperCool, VarioSpace, digitálny ukazovateľ teploty v MagicEye, LED osvetlenie
Kód:  LBH078 Produktové číslo:  999105051 Stránky výrobcu
Liebherr SBSbs 7263 Predaj skončil

Liebherr SBSbs 7263

Voľne stojaca americká chladnička Liebherr SBSbs 7263 vás zaujme svojim nadčasovo elegantným dizajnom čiernej farby, mimoriadne veľkým objemom a množstvom skvelých funkcií. Jedná sa o dvojdverovú variantu kombinovanej chladničky, u ktorej je mraznička umiestnená vedľa chladiacej časti apod chladiacou časťou sa nachádza časť BioFresh. Úložné boxy BioFresh oceníte pre uskladnenie ovocia a zeleniny, mäsa a rýb či mliečnych výrobkov. Zaisťujú optimálnu klímu pri teplote 0 °C a zachovávajú potraviny dlhšie čerstvé bez straty nutričných a chuťových vlastností. 

Veľkou prednosťou spotrebiča je usporiadanie vnútorného priestoru VarioSpace, ktorý vám umožní variabilné ukladanie potravín rôznych tvarov a veľkostí. Úložné boxy a sklenené police môžete vybrať a usporiadať si tak vnútorný priestor podľa svojich predstáv. Priehľadné čelá zásuviek vám ponúkajú jednoduchý prehľad o uskladnených potravinách.

Hlavné prednosti

  • úložné boxy BioFresh pre dlho čerstvé potraviny
  • systém VarioSpace pre väčšiu variabilitu usporiadania vnútorného priestoru
  • nenámrazový systém NoFrost
  • funkcia SuperFrost pre veľmi účinné a energeticky úsporné zmrazovanie
  • funkcia SuperCool pre rýchle schladenie potravín
  • výrobník ľadu IceMaker
  • digitálny ukazovateľ teploty v ovládacom paneli MagicEye
  • povrchová úprava SmartSteel

Jedinečné funkcie

Skvelou funkciou je nenámrazový systém NoFrost,kedy dochádza k mrazeniu potravín pomocou ochladeného cirkulujúceho vzduchu. Vzdušná vlhkosť je odvádzaná von a potraviny sa nepokrývajú námrazou. Odpadne vám tak veľa práce s ručným odmrazovaním mrazničky a zároveň sa zníži aj spotreba energie.

Medzi ďalšie výhody patrí funkcia SuperFrost pre veľmi účinné a energeticky úsporné zmrazovanie, kedy u novo vložených potravín pri teplote -32 °C dôjde k prudkému zníženiu teploty, čím sa znižuje vznik kryštálikov vody vo vnútri potravín a zachováva sa maximum nutričných látok. Chladnička sa môže pochváliť aj funkciou SuperCool
pre rýchle schladenie čerstvo vložených potravín.

Bohaté vybavenie

Pre výrobu kociek ľadu je chladnička vybavená výrobníkom ľaduIceMaker s prípojom k vodovodu. Pohodlnú manipuláciu uľahčuje ergonomické tyčové madlo s integrovanou mechanikou otvárania dverí. Nechýba ani LED osvetlenie, digitálny ukazovateľ teplotyv ovládacom paneli MagicEyeči akustický dverný alarm pri otvorení dverí chladničky po dobu dlhšiu 60 sekúnd, ktorý chráni potraviny pred nežiadúcim teplotným vlnením. Vychytávkou je ošetrenienerezových dverí povrchovou úpravou SmartSteel, ktorá zreteľne znižuje viditeľnosť odtlačkov prstov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Liebherr SBSbs 7263
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR SBSbs 7263.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií